Rekord látogatottsággal zárult az V. SecuriForum Kiállítás és Konferencia


Rekord látogatottsággal zárult az V. SecuriForum Kiállítás és Konferencia
A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás két napja alatt több mint kétezer szakmai látogató kereste fel a rendezvényt.

37 kiállítói stand várta a szakmai közönséget, amely szerda reggel nagy számban érkezett a regisztrációhoz, majd vegyült el a kiállítási területen. Rögtön a bejárat után sorakozott a három Prémium Szponzor, a RIEL Kft, a Power Biztonságtechnikai Kft és a MASCO Kft nagy méretű, represzentatív standja.

A RIEL a forgalmazott márkák, a Hikvison, Ajax, Avigilon, Commend, Satel, Sieza és Vinguard termékeinek bemutatása mellett egy szerencsekerékkel is marasztalta a látogatókat.

A Power több mint 10 márka legújabb és legérdekesebb termékeit mutatta be, áttekintve a megoldásalapú rendszerek és a speciális eszközök széles skáláját, rámutatva az automatizáció, a mesterséges intelligencia, valamint az érzékeléstechnológia legújabb lehetőségeire.

A MASCO a Provision ISR videotechnika és videoanalitikai megoldások mellett és a Satel, Roger és a Partizan termékpalettájának bemutatásán túl még rulettezésre is csábította a látogatókat.

A 25. születésnapját ünneplő Videosec óriás monitorfallal vonzotta a szakmai közönséget, melletük a ZNZ mutatta be személy- és csomagátvilágítás legújabb lehetőségeit.

A DSC Hungária a névadó DSC behatolásvédelmi megoldások mellett az Uniview és a Hikvison termékkörrel jelent meg. Az Alarm automatika főként a asaját márkájú DVC videotechnikára helyezte a hangsúlyt, míg a szomszédjukban a több más kiállító által is forgalmazott, a vezetéknélküli behatolásvédelem vezető cége, az uktán Ajax Systems saját önálló standdal állított ki.

A szomszég teremben további két szponzor, az Assa Abloy Opening Solutions Kft elhozta a legmodernebb megoldásait a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszereikkel és új kiállítóként a FAAC Hungary Kft a jármű és személy-beléptetési műveletek automatizálási megoldásait mutatta be.

Itt volt látható a Videótechnikai Tesztpódium, ahol azonos technikai paraméterű Avigilon, DVC, Hikvision, Provision, Techson, TP-Link, Uniview, Videosec kamerák képei jelentek meg nyolc külön 4K UHD Samsung monitoron, bemutatva egy zárt térben felállított, változó fényviszonyokban megjelenő színes/mozgó terepasztal installációt. A látogatók nagy érdeklődéssel tesztelték a kiállított kamerákat és értékelték különböző fényviszonyok között a kamerák képeit, azonos szempontok alapján. A teszt eredményét a jövő heti hírlevélben fogjuk közzétenni.

A kiállítási standok látogatása mellett a két nap folyamán 20 konferencia előadást hallgattak meg a látogatók arcfelismerés, behatolás védelem, beléptető rendszerek, csomag- és teströntgen, drónelhárítás, kapumozgató automatizálás, kerítésfelügyelet, kültéri védelem, mesterséges intelligencia, okos kulcs-, érték- és fegyvertárolás, rendszerintegráció, struktúrált kábelezés és videotechnika témakörökben.

Összességében a SecuriForum ötödik alkalommal is megfelelt az elvárásoknak, összehozta a szakmai közönséget, személyes találkozási, kapcsolatépítési és üzletkötési lehetőséget biztosítva a kiállító cégek és a szakmai látogatók számára.
.
.
#biztonságikamera #ipkamera #videotechnika #SecuriForum #biztonságtechnika #kiállítás #konferencia

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől