RIEL - Biztonságtechnika felsőfokon


RIEL - Biztonságtechnika felsőfokon
A RIEL Elektronikai Kft. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként immár 30 éve meghatározó szerepet tölt be a magyar biztonságtechnikai piacon.

Népszerű és megbízható világmárkákat felsorakoztató széles termékválasztékunknak és nagy tapasztalattal bíró mérnök csapatunknak köszönhetően minden problémára komplex megoldást kínálunk, legyen szó videotechnikai, tűzjelző-, riasztó- vagy beléptető rendszerekről , kapuautomatizálásról vagy akár gyorskamera rendszerekről.

A SecuriForum Kiállításon kiemelt gyártóink termékeit, újdonságait mutatjuk be: Hikvision, Satel, Advancis, Comunello, Avigilon, Vanderbilt, Commend.

Három évtizedes fejlődésünknek és gyarapodásunknak fontos mérföldköve, hogy 2020-ban két új üzletággal is bővítettük tevékenységünket: az Ipari megoldások és a Biztonsági ellenőrzés területeivel.

Biztonsági ellenőrzés üzletágunk termékkínálata lefedi a biztonsági ellenőrzés teljes technológiáját: a védett vagy felügyelt területre be- vagy onnan kilépő személyek és csomagok gyors és megbízható átvizsgálásától a roncsolásmentes anyagvizsgálatig. A SecuriForum Kiállításon a robbanószerek és veszélyes eszközök detektálásában világszinten élenjáró NUCTECH speciális biztonságtechnikai berendezéseit is bemutatjuk.

Ipari megoldások üzletágunkmegalakulásának története 2010-re nyúlik vissza, ekkor kezdtünk ipari képalkotás technológiájával foglalkozni, amelynek köszönhetően napjainkban magas színvonalú megoldásokat kínálunk a gyorskamerás ellenőrzések és az ipari kamerás (Machine Vision) feladatok szakszerű elvégzéséhez, valamint adatgyűjtőkkel segítjük a mérési adatok gyűjtését és feldolgozását. Olyan, világszinten ismert és elismert gyártók termékeit forgalmazzuk Magyarországon, mint a Photron, a DEWESoft, a SCHOTT és a HIKROBOT.

A fent említett gyártók termékeinek és újdonságainak bemutatása mellett a szakmai konferencián olyan érdekes témákkal készülnek előadóink, mint a mesterséges intelligencia szerepe a biztonságtechnikában, vagy a vészhelyzeti kommunikáció és a biztonságtechnika integrációja.

Találkozzunk az A standon, ahol izgalmas játékkal és ízletes kávéval várjuk látogatóinkat!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora