SC-GPRS M2 távfelügyeleti kommunikátor


SC-GPRS M2 távfelügyeleti kommunikátor
Forgalmazó: Securecom Kft.
Gyártó: Securecom Kft.


Securecom Kft. legismertebb távfelügyeleti kommunikátora az SC-GPRS modernizált változata. A gyártó a fejlesztés során a távfelügyeleti partnerei legfontosabb igényeit vette figyelembe. Ezek alapján egy kedvező árú és üzemeltetési költségű univerzális működésű, ENIGMA kompatibilis kommunikátort tervezett a teljeskörű távmenedzsment lehetőségével. További új funkciója az eszköznek a valós hardveres reset, ami a mobilhálózati hibák kizárását segíti, így fokozza a kommunikációs biztonságot.

Az SC-GPRS M2 átjelző készülék a 2G mobilhálózatok GPRS sávjában működő korszerű távfelügyeleti kommunikátor, amely a riasztóközpontok TIP/RING telefonvonalas kommunikációját (Contact ID) fordítja le, SIA IP formátumra és küldi el a beállított távfelügyeleti vevők számára. A jelzésátvitel a hálózat GPRS rendszerén, TCP vagy UDP csomagok formájában történik.

Működése: a kommunikátor (vezetékes vonalat szimulálva a riasztó központ felé) fogadja a központtól érkező Contact ID jelentéseket, majd továbbítja azokat a mobilhálózaton (beállítástól függően TCP/IP vagy UDP csomagok formájában) a távfelügyeleti állomásra (maximum2 vevőre), a SIA DC-09 szabványban előírt módon. Ezzel párhuzamosan a saját bemeneteire érkező kontaktusjelzéseket is képes továbbítani a felügyeleti állomásra.

A kommunikátor bármilyen WEB böngészővel távmenedzselhető a puloware.com oldalon keresztül. Lehetőség van a teljeskörű állapotfigyelésre a riasztó kommunikációt is beleértve, illetve minden paramétere módosítható távolról is.

A termék tartalmaz, egy független és automatikus áramtalanító egységet mely kiküszöböli a hálózati hibák okozta kifagyások jelenségét. Kommunikációs hiba észlelésekor egy független áramkör kikapcsolja a kommunikátort (kb.5 másodpercig) majd újraindítja azt, így biztosítva az újrakapcsolódást a mobil hálózathoz.

Jellemzők
 • Telefonvonal szimuláció a riasztó TIP/RING kommunikátorához
 • Contact ID jelentésből SIA DC-09 (IP) formátumra konvertálás
 • Jelzés 2 független távfelügyeleti vevőre SIA IP formátumban
 • 2 kontaktus bemenet önálló jelzéssel
 • Beállítás PC-s programmal, USB kapcsolaton keresztül

 • Új funkciók:
 • Teljeskörű távmenedzsment (állapotfigyelés és konfigurálás távolról)
 • Domain név is megadható már a vevő IP címe helyett

 • A konfigurátor program megváltozott az előző modellhez képest!

  Alkalmazás

 • Riasztók távfelügyeleti kommunikátora
 • Kontaktus jelzések küldése távfelügyeletre

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
  Olvasta már?
  SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka