Securecom Kft.


6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 115., 1. em. 6.
Tel: +36 (20) 253 - 8221
Email: info@securecom.eu
Honlap: www.securecom.eu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

A SECURECOM a biztonságtechnika egyik elemének, a modern jelzésátviteli megoldásoknak a gyártója. Ebben a folyamatosan változó és fejlődő iparágban az új technológiák adta lehetőségekkel próbáljuk megoldani ügyfeleink változó igényeit, a magas felhasználói élményt biztosító gyors beüzemeléssel, egyszerű használattal és a kiemelkedő megbízhatósággal.

Fejlesztésünk és gyártásunk kizárólag cégen belül, saját hatáskörben történik automata gépsoron és tesztelő berendezéseken, így garantálva a termékeink minőségének és megbízhatóságának magas szintjét. A termékekbe beépített alkatrészek kiváló minőségű neves gyártók komponensei, melyek a nagyüzemi gyártási technológiánkkal együtt garantálják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A nagyüzemi automatagyártásnak köszönhetően a termékek versenyképes áron képesek megjelenni a piacokon.A technológia változik és fejlődik, ezért hiszünk abban, hogy a legújabb technológiákhoz történő fejlesztés és gyártás létfontosságú az üzleti életben maradáshoz. Szakértő csapatunk több mint 20 éves tapasztalata, szakmai elhivatottsága, ötvözve a fejlett gyártástechnológiánkkal biztosítja, hogy termékeink elérik a globális piaci szereplők termékeinek színvonalát. Ebből kifolyólag termékeink OEM változatban, számos jelentős külföldi cég színeiben megtalálhatók.

Termékeinket 3 főbb kategóriában kínáljuk.
 • Hagyományos telefonhívással és SMS értesítéssel működő átjelzők
 • Mobilalkalmazás alapú átjelzők és vezérlők riasztókhoz,
  illetve egyéb általános igényekhez (pl. kapunyitás, hőmérés, vezérlés, stb.)
 • Távfelügyeleti átjelzés technika


 • Kiemelkedő tulajdonságuk hogy a termékek nagy százaléka távmenedzselhető, a modern igényeknek megfelelően bárhonnan, WEB böngészőn keresztül. További versenyképes tulajdonságuk, hogy tartalmaznak egy automatikus áramtalanító egységet, mely minden körülmények között lehetővé teszi az átjelzők automatikus újraindítását, kiszállás nélkül. Az átjelzők sokféle kommunikációval elérhetők, így az alábbi lehetőségek bármelyikére vagy azok kombinációjára: 2G, 4G, LAN, WIFI

  Termékeink országosan több viszonteladónál elérhetők, ingyenes termékbemutatók és gyakorlatias oktatásaink igényelhetők. Várjuk további viszonteladó partnereink jelentkezését.


  >> Tovább a cég honlapjára

  Tevékenységi területei:


  Terméktárban található termékei:


  Kapcsolódó hírek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec – új termékek raktárkészletről
  Olvasta már?
  Videosec – új termékek raktárkészletről