INIM FIREVIBES vezeték nélküli tűzjelző technológia hamarosan


INIM FIREVIBES vezeték nélküli tűzjelző technológia hamarosan
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS S.R.L.


A Riarex Kft. örömmel jelenti be, hogy hamarosan kereskedelmi forgalomba helyezi az INIM új FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológiáját, mely Previdia tűzjelző központok Enea hurokprotokollján képes közvetlenül kommunikálni.

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK

A FireVibes egy vezeték nélküli rendszer tűzbiztonsági telepítésekhez, ideális megoldás olyan helyszíni elvárásoknál, ahol nehézkes vagy tiltott a kábelek telepítése vagy a vezetékes eszközök csatlakoztatása.
A huroktáplált fordító eszközök közvetlenül kapcsolódnak az Inim hurokhoz és akár 128 vezeték nélküli eszközzel is lehetővé teszik a kommunikációt közvetlenül vagy átjátszó modulokon (bővítőkön) keresztül.
A bővítők lehetővé teszik a jeltartomány kiterjesztését és redundáns mesh hálózat létrehozását. Ez olyan vezeték nélküli kommunikációt eredményez, amely egy csomópont elvesztése esetén alternatív útvonalakat használ.
A vezeték nélküli kommunikáció kétirányú, dupla csatornás technológián alapul, mely akár 200 méteres távolságot is képes garantálni a fordítók/bővítők és a végponti eszközök között, illetve 1000 méteres távolságot a fordítók és a bővítők között.
A hamarosan megjelenésre kerülő vezeték nélküli eszközök kínálatában megtalálhatók az optikai füstérzékelők, hőérzékelők, optikai/hőérzékelők, kézi jelzésadók, bemeneti és kimeneti modulok, valamint a fali vagy érzékelő aljzattal rendelkező hangjelzők és hang/fényjelzők.

KONFIGURÁCIÓS SZOFTVER
A FireVibes vezeték nélküli eszközcsalád önálló konfigurációs szoftvert használ, mely fejlett és könnyen használható funkciók teljes készletét biztosítja a konfigurációhoz, adatgyűjtéshez, megfigyeléshez és jelentéskészítéshez. A praktikus és intuitív grafikus felületen alapuló FireVibes/STUDIO lehetővé teszi, hogy az eszközöket közvetlenül a helyszín topológiai térképén pozícionálhassuk, így biztosítva gyors és biztonságos üzembe helyezést egyértelmű ábrázolás mellett.

Kiemelt szoftver funkciók:
  • QR kód alapú eszközbeolvasási funkció a PC/Notebook kamerája segítségével az egyszerű importálás      érdekében
  • „Fogd és vidd” módszer az eszközök alaprajzra való pozícionálásához
  • „ConfigWizard” gomb a rendszerbe illesztett összes eszköz automatikus tanulásához
  • „LiveDisplay” funkció az összes rendszerelem valós idejű állapotának lekérdezéséhez

    ELŐKÉSZÍTÉSI ALATT
    A rendszer és a szoftver folyamatos tesztelése mellett a műszaki leírások, adatlapok és tanúsítványok magyar nyelvű fordítása is folyamatban van.

    RIAREX KFT.
    Tóth Zoltán
    Inim tűzjelző termékfelelős
    t.zoltan@riarex.hu
    06 (20) 960 8647
  • Tagek: tűzjelzés

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
    Olvasta már?
    QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve