Dahua színes megoldások – Full color Cube


Dahua színes megoldások – Full color Cube
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: DAHUA Technology


A Dahua Technology - az egyik vezető videó alapú AIoT megoldások fejlesztője - a Full color Cube fantázianév alatt egyesíti azokat az innovatív technológiákat, amelyek személyre szabottabb és rugalmasabb beállításokat tesznek lehetővé. Egy eszközön belül elérhetővé válik az éjszakai színes kép, az intelligens kettős megvilágítás, a panoráma nézet, vagy a telepítés helyszínén az aktív elrettentés.

A jövő útja az innováció és a minél szélesebb körű integráció a Full color és más technológiák között.A tavaly megjelent Smart Dual Light technológia rugalmas megoldást kínál azoknak a felhasználóknak, akik arra összpontosítanak, hogy valós időben reagáljon a rendszer a valós fenyegetésekre. Alaphelyzetben a diszkrét infra megvilágítás működik, de riasztás esetén a kamera azonnal átkapcsol fehér fényű megvilágításra, ezzel felhívva a figyelmet pl. a magánterület megsértésére. Ez a technológia még kombinálható egyebekkel, mint például a kiterjedt panoráma megfigyeléssel, vagy aktív elrettentéssel és intelligens analitikai képességekkel.

Full color technológia és széles látószög a nagy területek megfigyeléséhez:

Full color + Duo kamera:
A Dahua fejlett, pixelszintű metaadat fúziós algoritmusát használva a Full-color Duo kamera kettős F1.0 értékű lencsét és kettős 1/1,8" CMOS érzékelőt alkalmaz, hogy jobb képminőséget biztosítson gyenge fényviszonyok mellett. A hagyományos kamerákhoz képest a 180°-os panoráma kamera jelentősen csökkentheti a telepítési költségeket. A dome modell kialakítása támogatja a 3 tengelyes forgatást is, ami kényelmesebbé teszi a telepítést és a beállítást. Az EPTZ funkció tagolt panorámaképet tartalmaz több beállítható kinagyított célterülettel. A kamera 4K felbontással rendelkezik, amely nagyítás esetén is tiszta képet biztosít.

IPC-PDW5849-A180-E2-ASTE


Full color + PT kamera:
A színes PT kamera nagy pásztázási és döntési szöggel rendelkezik, szélesebb látómezőt fed le, miközben éjjel-nappal színes képeket készít. Állítható intelligens megvilágítás és helyi riasztás. Egyetlen kamerával szélesebb terület lefedhető. Falra és mennyezetre egyaránt szerelhető, így könnyen telepíthető és kényelmesen beállítható akár távolról is.

SD2A500HB-GN-A-PV-0400-S2

TiOC kamerák aktív elrettentéssel:
A TiOC (Three in One Camera) a Dahua Full color család zászlóshajója, amely integrálja a kettős megvilágítást, az aktív elrettentést és az AI alapú elemzést. Az SMD 4.0 mozgásérzékelés és területvédelem még az események előtt hatékonyan kiszűri a téves riasztásokat, hogy csak az ember/jármű alapú célpontra összpontosítson. Egy riasztás során a Smart Dual Light technológiával színesben rögzítheti az eseményeket, míg a helyi hangriasztás, a piros és kék villogó fény elriaszthatja, elűzheti a betolakodókat.

IPC-HFW3249T1-AS-PV-0280B


A megfelelő kameratípus kiválasztása
Nagy és nyitott területekre, ahol széles látószögű megfigyelésre van szükség, a Full color Duo és a Full color PT kamerák jó választást jelentenek. A Duo sorozat 180°-os panoráma képet képes készíteni a helyszínről, amely ideális lehet iskolákba, terekre, csarnokokba és parkolókba. Az olyan magánterületeken, mint a családi házak és raktárak, kiváló választás a TiOC kamera, mivel a helyszínen aktív hang és fény riasztást valósít meg. A közlekedéstől elzárt területeken, pl. vészkijáratoknál, korlátozott használatú parkoló helyeknél a TiOC kamera szintén hatékony megoldás, mivel egyszerűen, helyi figyelmeztetés alkalmazásával felügyelhető a terület.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző