Új A-sorozatú kamerák és NVR-ek a Hanwha kínálatában


Új A-sorozatú kamerák és NVR-ek a Hanwha kínálatában
Magas minőségű képalkotást kínáló és intelligens tartalomelemző funkciókkal rendelkező, ugyanakkor a „költségérzékeny” felhasználók / projektek igényeire fókuszáló IP CCTV kamerákkal és hálózati videórögzítőkkel (NVR) bővítette portfolióját a Hanwha Vision.

A 30 kép/s frissítési sebesség mellet 2 és 4 MP-es video-alkotásra képes, IP66 védettségű, magas hatékonyságú kibervédelmi funkcionalitással rendelkező, cső és dome kivitelben elérhető kamerák mellett 4- / 8- és 16-csatornás, 4K-s rögzítésre/megjelenítésre képes NVR-ek alkotják a koreai gyártó új A-sorozatát. A kamerákba integrált IR- és lencsetorzítás-kompenzáció, a 90° / 180° / 270°-os elforgatható (folyosó üzemmód) látószög, valamint a cég „valós széles dinamikatartomány” technológiája garantálja a magas minőségű, célirányos, részlet- és információ-gazdag videotartalom létrehozását. Mindezek mellett a lapos optikavédőablakkal rendelkező ANE-L7012L-t melegfényű LED sugárzóval is ellátták, így gyenge környezeti fényviszonyok mellett biztosított marad a szükséges színinformáció kinyerése. Az új sorozat kameráit licencmentes analitikai funkciókkal (virtuális határvonal átlépés, védett területre lépés / annak elhagyása, szabotázsvédelem stb.) vértezte fel a Hanwha.

Forrás: Hanwha Vision Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya