Uniview gyári 2MP-es 4 kamerás WIFI-s csomag

KITNVR301-04LS3-W

Uniview gyári 2MP-es 4 kamerás WIFI-s csomag
Forgalmazó: CompMarket Hungary Zrt.
Gyártó: Uniview Technologies Co.,Ltd


Az Uniview kittje egy 4 csatornás wifi rögzítőt és 4 darab IPC2122LB-AF28WK-G fullHD csőkamerát tartalmaz. Két verzióban kapható: a kamerák vagy 2,8 mm-es, vagy 4 milliméteres optikával rendelkeznek.

A gyárban összepárosítják a kamerákat a rögzítővel, ami rögtön két előnnyel jár: hihetetlenül egyszerű a telepítés (plug-and-play) és egyben a minőségellenőrzés is megoldódik. Elegendő ugyanis csak tápot adni az eszközöknek, és kisvártatva megjelennek a kameraképek. Innentől lesz izgalmas a történet…

A vezeték nélküli átvitelnél a biztonságosan áthidalható távolság a szabvány (és persze számos környezeti ok) miatt erősen limitált. A nagyobb távolság eléréshez a telepítők általában AP-t, jeltovábbítót használnak. Az Uniview azonban megkönnyíti a dolgot, mert a kamerák kaszkádba kapcsolhatók, így egymás jelét képesek továbbítani (egy vonalon 3 kamera kapcsolható). Ezáltal jelentősen megnövekszik az áthidalható távolság, és így könnyebb elhelyezni a kamerákat az adott területen (két eszköz között az elméleti távolság ezzel a módszerrel 300 méter is lehet). Bár ez az érték a gyakorlatban jóval szerényebb, ám egyrészt nem lesz szükség jeltovábbítókra, másrészt megkönnyíti a több szintes objektumokban a kamerák és a rögzítő közötti jelátvitelt. A rögzítőben számos teszt és diagnosztika segíti a rádiós átvitel ellenőrzését.



















A kamerák rendelkeznek LAN csatlakozóval is, amivel mind a tesztelés/beállítás, mind egy esetleges vezetékes összeköttetés is megoldható (ha a körülmények ezt igénylik). Ez a csatlakozó nem biztosít PoE táplálást. A szokásos képtartalomváltozáson alapuló mozgásérzékelés mellett a kamerák támogatják az ember felismerést. Az 0,01 Lux érzékenység mellett digitális WDR és a szokásos ködmentesítés segíti a helyes képalkotást. Az IR megvilágítás harminc méterig terjed. Az IP67-es védelem mellett kiemelendő a -30Cº és +60Cº közötti működési tartomány. A kamerák beépített mikrofonnal rendelkeznek és a maximálisan 128GB-os méretű microSD kártyára is képesek rögzíteni. Ez azért lehet fontos, mert amennyiben a rádiós átvitelben zavar támad, a kamera ezzel a módszerrel a rögzítő helyett veszi fel az eseményeket és miután helyreállt a kapcsolat, visszatölti a hiányzó adatot.

A rögzítő képes az Uniview szabadalmaztatott tömörítésével még kevesebb tárhelyet használni. Ehhez társul a saját fájlrendszer alkalmazása, amivel biztonságosabb, jobb helykihasználású, és pontosabb visszakeresést biztosító tárolást végez. A felvételek vízjellel elláthatók. Ha olyan 4 kamerás megfigyelő rendszerre van szükség, amit nagyon egyszerűen és gyorsan lehet telepíteni, ez a kitt a megoldás, melyet 3 év garancia és kiváló ár/teljesítény viszony jellemez.

Az Uniview Wi-Fi kamera szettek megtalálhatók a weboldalunkon és raktárkészletről azonnal megvásárolhatók: www.compmarket.hu

Rendeléssel, árajánlat kéréssel és technikai támogatással kapcsolatban keresse biztonságtechnikai munkatársainkat:
Lovász Gábor: +36 30 352 9409
Bánki György: +36 30 901 6918
biztonsagtechnika@compmarket.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka