Trendi karácsonyi ajándék, amivel életet menthet és biztonságban tudhatja családját és saját magát


Trendi karácsonyi ajándék, amivel életet menthet és biztonságban tudhatja családját és saját magát
Ha télen szeret a természetben tartózkodni, esetleg a téli sportok szerelmese vagy a kalandok éltetik, akkor ajánljuk figyelmébe a Zoleo-t, amire mindenhol számíthat.

Ha tél, akkor síelés, snowboardozás, motorosszánozás, melyek számtalan élményt, örömöt és gyönyörű környezetet is tartogatnak, a feltöltődés és a kikapcsolódás mellett. A lehetőségek tárháza egyre nagyobb, a felfedezhető területek mérete is szépen gyarapodik, így mindig van valami új, amit kipróbálhatunk. A sok élmény mellett sajnos minden évben hallani balesetekről, szomorú vagy tragikus helyzetekről, melyeket jó lenne elkerülni. Vannak esetek, amikor sok múlhatott volna azon, ha időben érkezik a segítség.

A kietlen tájak, melyek pont a nyugalmat és az érintetlen természet élményét nyújtják sokszor nem biztosítják a GSM kommunikációhoz szükséges hálózati lefedettséget és van, amikor a hálózat tökéletes, mégse tudunk segítséget hívni. A Zoleo-nak köszönhetően, mindenhol tud kommunikálni és segélyjelzést is indítani. Ezekkel a funkciókkal életet menthet, akár automatizáltan is, azaz nem kell segítséget hívni mégis tudunk segíteni/(meg)menteni!

Jobb félni, mint megijedni! A felelősség a felkészülésnél kezdődik! Nézzük, hogy miben segít a Zoleo és hogyan érdemes használni:

Általános használat (amikor minden rendben van):


Amennyiben nincs GSM hálózat, műhold kapcsolaton keresztül leszünk elérhetőek, így küldhetünk és fogadhatunk üzeneteket az ingyenes Zoleo applikációval. Dedikált SMS számunk és e-mail címünk biztosítja az applikáción kívüli kommunikációt, melyet az előfizetés tartalmaz (SMS küldés területenként változhat).


  • Az applikációt a barátaink, családtagjaink, munkatársaink ingyenesen letölthetik, amit Zoleo eszköz nélkül is használhatnak, azaz chat-elhetünk velük bárhonnan és ők is elérnek minket.

  • Szükség esetén lekérhetünk időjárás előrejelzést, melyet a GPS koordinátánk alapján fogunk megkapni, akár műhold hálózaton keresztül is (AerisWeather szolgáltatás).


  • Életjel küldés, nem csak a riasztóknál van, itt is beállíthatjuk, hogy milyen sűrűn küldjünk GPS koordinátával ellátott értesítést, arról, hogy merre tartozkodunk.
  • "Lejelentkezés" azaz "I am o.k." üzenetküldés, amikor megnyomjuk a dedikált gombot.

    Használat, amikor segítségre van szükség:
    - amennyiben segítségre van szükségünk pl.: megsérültünk, rosszul érezzük magunkat, de nem kérünk mentést, akkor chaten keresztül tudunk orvostól kérdezni és tanácsot kérni a probléma elhárítására.

    Videó megtekintése ZOLEO Medical Assist használatáról IDE kattintva

    Használat, amikor mentésre van szükség. Itt tegyünk különbséget, hogy a segítségre szoruló személy tudatánál van-e vagy sem (balesetnél ez fontos szempont):

    Tudatánál van a mentendő személy:
    - amennyiben tudatánál van, nyomja meg az SOS gombot a Zoleo készüléken vagy az applikációban és felveszi vele a kapcsolatot a diszpécser. Felméri a probléma súlyosságát, a megközelíthetőséget és küldi a mentőegységet. - amennyiben nem tud az applikáción keresztül leírást adni a körülményekről, akkor a megközelíthetőségtől függően küldik a mentőegységet.

    Nincsen tudatánál a mentendő személy:


    Ez az egyik legfontosabb tulajdonsága a Zoleo eszköznek. Amennyiben balesetet szenved valaki és nincsen eszméleténél, akkor segítséget sem fog tudni hívni. Viszont, ha az utunk/túránk/a nap elején bekapcsoljuk a Zoleo eszközünkben a "Location Share+ Session"-t, akkor a Zoleo, megadott időközönként elküldi a helyzetünket. 6 / 12 / 30 percenként, illetve 1 / 2 / 4 óránként küldhetünk automatikus értesítést. Fontos, azt is beállíthatjuk, ha nem változott a helyzetünk, akkor is küldjön életjelet. Ennek a funkciónak köszönhetően, akkor is tudjuk követni a Zoleot, ha annak tulajdonosa bajban van. A térképen különböző színnel jelölik a mozgásban (kék) és az álló helyzetben (sárga) lévő pozíciókat, illetve amikor manuálisan küldjük (zöld), "I am o.k." - azaz rendben vagyok. A bejelentkezési adatokból láthatjuk az akkumulátor állapotát, a pontos időpontot és a helymeghatározást is. Ez azt jelenti, hogy pontosan láthatjuk az adott személy pozicióját, sőt azt is, hogy mióta nem változott a helyzete.

    A Zoleo Track online felületen keresztül is láthatjuk az eszközöket, így ha több eszközt szeretnénk egyszerre figyelni, akkor térképen követhetjük az aktuális adatokat. A felület biztosítja a különböző riportokat is, melyeket a szűrési szempontjaink alapján kérhetünk le.

    2023. december 31-ig akcióban, 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Zoleo terméket.
    Ezen felül az eszköz regisztrációs díját és az első havidíjat is ajándékba kapja!


    Zoleo műholdas kommunikátor a webshopban IDE kattintva
    Hogyan működik az SOS a Zoleo-n? (rövid videó) IDE kattintva

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
    Olvasta már?
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek