INIM FIREVIBES vezeték nélküli tűzjelző technológia hamarosan


INIM FIREVIBES vezeték nélküli tűzjelző technológia hamarosan
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS S.R.L.


A Riarex Kft. örömmel jelenti be, hogy hamarosan kereskedelmi forgalomba helyezi az INIM új FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológiáját, mely Previdia tűzjelző központok Enea hurokprotokollján képes közvetlenül kommunikálni.

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK

A FireVibes egy vezeték nélküli rendszer tűzbiztonsági telepítésekhez, ideális megoldás olyan helyszíni elvárásoknál, ahol nehézkes vagy tiltott a kábelek telepítése vagy a vezetékes eszközök csatlakoztatása.
A huroktáplált fordító eszközök közvetlenül kapcsolódnak az Inim hurokhoz és akár 128 vezeték nélküli eszközzel is lehetővé teszik a kommunikációt közvetlenül vagy átjátszó modulokon (bővítőkön) keresztül.
A bővítők lehetővé teszik a jeltartomány kiterjesztését és redundáns mesh hálózat létrehozását. Ez olyan vezeték nélküli kommunikációt eredményez, amely egy csomópont elvesztése esetén alternatív útvonalakat használ.
A vezeték nélküli kommunikáció kétirányú, dupla csatornás technológián alapul, mely akár 200 méteres távolságot is képes garantálni a fordítók/bővítők és a végponti eszközök között, illetve 1000 méteres távolságot a fordítók és a bővítők között.
A hamarosan megjelenésre kerülő vezeték nélküli eszközök kínálatában megtalálhatók az optikai füstérzékelők, hőérzékelők, optikai/hőérzékelők, kézi jelzésadók, bemeneti és kimeneti modulok, valamint a fali vagy érzékelő aljzattal rendelkező hangjelzők és hang/fényjelzők.

KONFIGURÁCIÓS SZOFTVER
A FireVibes vezeték nélküli eszközcsalád önálló konfigurációs szoftvert használ, mely fejlett és könnyen használható funkciók teljes készletét biztosítja a konfigurációhoz, adatgyűjtéshez, megfigyeléshez és jelentéskészítéshez. A praktikus és intuitív grafikus felületen alapuló FireVibes/STUDIO lehetővé teszi, hogy az eszközöket közvetlenül a helyszín topológiai térképén pozícionálhassuk, így biztosítva gyors és biztonságos üzembe helyezést egyértelmű ábrázolás mellett.

Kiemelt szoftver funkciók:
 • QR kód alapú eszközbeolvasási funkció a PC/Notebook kamerája segítségével az egyszerű importálás      érdekében
 • „Fogd és vidd” módszer az eszközök alaprajzra való pozícionálásához
 • „ConfigWizard” gomb a rendszerbe illesztett összes eszköz automatikus tanulásához
 • „LiveDisplay” funkció az összes rendszerelem valós idejű állapotának lekérdezéséhez

  ELŐKÉSZÍTÉSI ALATT
  A rendszer és a szoftver folyamatos tesztelése mellett a műszaki leírások, adatlapok és tanúsítványok magyar nyelvű fordítása is folyamatban van.

  RIAREX KFT.
  Tóth Zoltán
  Inim tűzjelző termékfelelős
  t.zoltan@riarex.hu
  06 (20) 960 8647
 • Tagek: tűzjelzés

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec PT-23-40WAL-64G pan-tilt (IP67) WiFi kamera és PW-2122W-28F-64G csőkamera
  Olvasta már?
  Videosec PT-23-40WAL-64G pan-tilt (IP67) WiFi kamera és PW-2122W-28F-64G csőkamera