Jelszó helyreállítás változások az Alarm Automatikánál


Jelszó helyreállítás változások az Alarm Automatikánál
2023 áprilisától az Alarm Automatika Kft-nél vásárolt video rögzítők jelszó helyreállításakor a cég 6.000Ft díjat fog felszámolni.

Ennek elkerülése végett javasolt a telepítő kollégának, hogy a rögzítők jelszavának a beállítása után használja a biztonsági kérdések funkciót, ami elősegíti az elfelejtett jelszavak helyreállítását. Biztonsági kérdéseket konfigurálni csak az admin felhasználóhoz lehetséges. Azonban ezt a funkciót utólag is el lehet érni.
Ehhez a rögzítőt HDMI vagy VGA kábelen egy monitorhoz kell csatlakoztatni és a rögzítő USB portjába csatlakoztatott egérrel navigálni a menüben. A beállításhoz admin felhasználóként kell bejelentkezni a rögzítőbe. A beállítások-> Fiók és hozzáférés menüpont alatt, a Felhasználó menüpontra kattintva a képernyő jobb oldalán látjuk a hozzáadott felhasználókat kilistázva. A fejlécben található Szerk. felirat alatt a kis nyílra kattintva meg lehet nyitni egy menüsort, ott a Biztonsági kérdés gombra kattintva lehet biztonsági kérdéseket hozzáadni és törölni. Továbbá lehetőség van minta feloldás aktiválására is, ami egy plusz tartalékot biztosít a rögzítő feloldásához.
Ha fentiekhez kapcsolódó vagy bármi egyéb kérdés merülne fel, forduljon az Alarm Automatikához bizalommal.
Tagek: adatvédelem

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók