Hochiki FIREscape vészvilágítási rendszer


Hochiki FIREscape vészvilágítási rendszer
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hochiki Corporation


A Hochiki FIREscape rendszerével professzionális, központilag felügyelt és szünetmentesített gyengeáramú rendszer alakítható ki.

A Hochiki kínálatában a FIREscape komplett vészvilágítási rendszert találjuk.

A rendszer lelke a FIREscape EL-2 címzett vészvilágítás-vezérlőpanel, amely köré az egész rendszer épül. A központ tartalmazza a központi szünetmentesítést. A címezhető, önálló LED-es lámpatestek és kijáratjelzők árnyékolt, alacsony feszültségű (40 V) kábelen csatlakoznak. A FIREscape egy teljesen önellenőrző és öntesztelő rendszer, mely könnyen telepíthető és karbantartható.

Az EL-2 vészvilágítás-vezérlőpanel 2 hurkos kivitelben érhető el, hurkonként 127 db kijáratjelző lámpát, jelzőfényt vagy I/O eszközt kezel. Normál üzemben a központ szolgáltatja a működési feszültséget a világító egységeknek, valamint folyamatosan teszteli és ellenőrzi azokat. Az összes esemény a panel memóriájában kerül naplózásra, amihez az EL-KP billentyűzettel férhetünk hozzá.

A rendszer elemei között megtalálhatjuk a kijáratjelző fényeket 20 és 40 méterről látható tablómérettel, fali, mennyezeti és álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben; a folyosói és szabadtéri vészvilágító lámpatesteket; valamint I/O modult. A lámpatestekhez elérhetőek süllyesztő keretek, tartókonzolok és kültéri szereléshez való burkolatok is.

A rendszer felügyeletét egy telepítői és karbantartó szoftver is segíti, amivel konfigurálhatóak a világítási szintek, meghatározhatóak a világítási területek, valamint beállíthatóak a bemeneti és kimeneti paraméterek.



A termékeket keresse weboldalunkon.
Felelős személy:
Gyigor Tamás
tamas.gyigor@powerbizt.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában