Új fejlesztőkészlet a FLIR Hadron kameráihoz


Új fejlesztőkészlet a FLIR Hadron kameráihoz
A Teledyne FLIR hardverelemeket és szoftverillesztő programokból álló, az NVIDIA Jetson Nano, valamint a Qualcomm RB5 és a Qualcomm Snapdragon 865 platformokat támogató fejlesztői kártyákkal kompatibilis fejlesztőkészletet bocsátott ki csúcsteljesítményű Hadron 640R duális (a látható fénytartományában működő és hőkamera modullal rendelkező) megoldásához.

A Hadron 640R egy 640x512 felbontású radiometrikus Boson hőkamera és egy 64MP-es „hagyományos” kamera képességeit ötvözi. A FLIR ezen, alacsony energiaigényű (1.8W), IP54 védettségű zászlóshajója – új fejlesztőkészlet segítségével – „pillanatok alatt” integrálható UAV / UGV (pilóta nélküli légi/szárazföldi) technológiákba, robot platformokba; illeszthető MI-alapú megoldásokhoz. Az új készlet támogatja úgy Linux, mint Android alapú applikációk fejlesztését. A FLIR Hadron 640R fejlesztőkészlet elérhető a cég hivatalos viszonteladóin keresztül.

Forrás: Teledyne FKIR
Tagek: hőkamera

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől