A Modern Alarm Kft. bemutatja: új, fix telepítésű hőkamerák a Hanwha Visiontől

TNO-L303T, TNO-L4030T, TNO-L4030TR alacsony képsebességű hőkamerák

A Modern Alarm Kft. bemutatja: új, fix telepítésű hőkamerák a Hanwha Visiontől
Hatékony hőkamerák a Hanwha Visiontől
A Hanwha Vision, mint a videomegfigyelő eszközök és megoldások globális beszállítója, a "T-sorozatú" kameracsaládot, három új taggal bővítette: VTNO-L3030T, TNO-L4030T és TNO-L-4030TR.


Gyorsan, engedély nélkül beszerezhetőek
A fenti kamerák különleges, közös jellemzője a típusjelben is megjelenő "L" betű, mely az alacsony képfrissítési sebességet jelöli (Low Frame: 8 kép/s; az "L" nélküli testvéreik 30 kép/s frissítéssel működnek.)Ez az alacsony érték kívül esik az európai szabályozáson (EU 2021/821) és a wassenaari egyezményen, melyek értelmében NEM MINŐSÜL katonai felhasználásra alkalmas eszköznek, így nincs hosszadalmas engedélyeztetési eljárás, a kamera gyorsan leszállítható a rendelést követően.A kamerák 320×240 (QVGA) és 640×480 (VGA) felbontásúak, 13,7 illetve 13 mm-es, fix objektívvel.

Zavaró körülmények között is Részletes kép
Élénk színpalettájú, nappal és éjszaka is tiszta képet biztosító hőképet és képadatokat jelenítenek meg.Ideális ipari, bányászati, raktározási, kikötői létesítmények megfigyelésére, valamint általános, közületi felhasználásra.Zavaró időjárási körülmények között (eső, köd, havazás) is ugyanolyan tiszta képet kapunk, mint az esetleges füsttel takart, vagy megvilágítás nélküli helyeken. Az objektumok és a háttér hőkülönbségén alapuló megjelenítés, sokkal gyorsabb és könnyebb, azonnali esemény észlelést tesz lehetővé.Külön megvilágítás nélkül is jól megfigyelhetőek a hőképen a hagyományos kamerák által nem láttatható részletek.Személyre és terepre szabható megjelenítés
Hétféle, köztük igen élénk színpaletták közül állítható be az adott helyszínnek legmegfelelőbb megjelenítés. Ezekkel a beállításokkal a megfigyelő könnyedén védheti meg a különböző helyszíneket a nem kívánt behatolóktól és biztonsági kockázatoktól. Az esetleges géphibák, vagy hőmegfutások sokkal gyorsabban észlelhetőek ezáltal, mint bármely hagyományos eljárással.

Fejlett analitikák segítenek
A hőkamerákhoz a legfejlettebb hang- és képelemző szoftver tartozik, mely hatékonyan segít a helyzetfelismerésben. Frekvenciaalapú hanganalízise észleli és azonosítja a szokatlan, vagy veszélyes hangokat (sikítás, lövés, robbanás, lehetséges támadás stb.) és jelzi azt a megfigyelőnek.Képanalízise jelez tárgy eltűnése/felbukkanása, kilépés/belépés, virtuális vonal átlépése, vagy tárgyak mozgásakor egy előre beállított területen belül.Ezeken kívül szabotázs eseményről is jelzést ad illetve érzékeli az ütést, rázkódást is. Az "bóklászás" észlelés pedig jelez a szokatlan időben, a területen hátrahagyott/megjelent tárgyak/személyek esetén.

Mindhárom típus támogatja a "Hallway View„ módot, valamint a "WiseStreamII „ tömörítő eljárást is.

További információkért, konkrét ajánlatért kérjük, a Modern Alarm Kft. CCTV terméktámogató kollégáit keresse:
Tóth István: toth.istvan@modernalarm.hu
Waldmann Tamás: waldmann.tamas@modernalarm.hu

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SecuriDrone Fortess drónelhárítás
Olvasta már?
SecuriDrone Fortess drónelhárítás