Újabb tűzvédelmi tanúsítvánnyal gazdagodott a Mobotix


Újabb tűzvédelmi tanúsítvánnyal gazdagodott a Mobotix
A Mobotix M73-as kamerája megkapta a spanyol illetékes szervezet által kibocsátott, tűzvédelmi rendszerekre vonatkozó szabályozásnak (RIPCI) való "Műszaki Megfelelőségértékelés"-ől szóló tanúsítványát.

A Mobotix hőkameráját alapos, mindenre kiterjedő teszt procedúrának vetette alá APPLUS LABORATORIES (Bellaterra/Barcelona), s mint arra „érdemest”, a tűzvédelmi rendszerekben való alkalmazhatóságot szabályozó (513/2017-es királyi) rendelet (Reglamento de Instalaciones de Protección Contra Incendios (RIPCI) 5.3 cikke alapján ellátták az őt megillető tanúsítvánnyal. A spanyol tanúsítás az ötödikként követi a Mobotix által eddig begyűjtött, a német VdS (Verband Schadenverhütung GmbH), a francia Nemzeti Megelőzési és Védelmi Központ (CNPP), az osztrák Szövetségi Tűzoltó Szövetség (PBST) tanúsítványait, valamint az EN 54-10 EU szabványnak való megfelelőségről szóló tanúsítást. A jelentős potenciállal (150Mrd USD) és stabil 5% körüli éves növekedési rátával rendelkező tűzvédelmi piacon kiemelt szerepet kapnak a korai tűzjelző megoldások, melynek része lehet az Mobotix M73 kamerája, mely már akkor képes jelezni a tűz jelenlétét, mikor a lángok még nem láthatók.

Forrás: MOBOTIX
Tagek: hőkamera

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák