A Multi Alarm megvásárolta a Criterion távfelügyeleti üzletágát


A Multi Alarm megvásárolta a Criterion távfelügyeleti üzletágát
A 33 éves tapasztalattal rendelkező, a távfelügyelet terén piacvezető Multi Alarm Biztonságtechnikai, Fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. (Multi Alarm Zrt.) 2024. január 31-ével megvásárolta a Criterion Biztonsági Szolgáltatások Zrt.-t. Az új, kibővült társaság Multi Távfelügyelet Zrt. néven folytatja a működését.

A cég tájékoztatása szerint az ügyfeleinek semmi teendője, a jelen változás nincs hatással az érvényben lévő szerződésekre, a Multi Távfelügyelet Zrt. távfelügyeleti és kivonulószolgálati tevékenysége a megszokott módon működik tovább.

Változatlanok maradnak a telefonszámok, köztük a központi telefonszám (1447), a szerződéses feltételek (havidíj, a számla kiállításának napja, fizetési határidő stb.), a távfelügyeleti intézkedési rend, a kivonulószolgálati intézkedési rend, a fizetési feltételek (bankszámlaszám, fizetési módok, stb.)
Változás ugyanakkor, hogy 2024. február 1-jétől a távfelügyeleti diszpécserek bemutatkozáskor a Multi Távfelügyelet Zrt. nevet mondják be, a járőrök Multi Alarm logós autóval és ruhában érkeznek a helyszínre, a számlán a Multi Távfelügyelet név és az új logó szerepel, a hivatalos e-mail-cím: info@multitavfelugyelet.hu, az új levelezési cím 7601 Pécs, Pf. 331.

A Multi Alarm Biztonságtechnikai, Fejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nettó árbevétele 2022-ben meghaladta a 9 milliárd forintot, 7,12 százalékkal emelkedve az előző évhez képest. A felvásárló társaság adózott eredménye 2022-ben megközelítette a 2 milliárd forintot, ami 38,26 százalékos növekedés 2021-hez képest. A biztonságszolgáltató cég saját tőkéje 2022-ben 6,23 milliárd forint volt, árbevétel-arányos eredménye 21,4 százalékot ért el.
Forrás: vg.hu
Tagek: távfelügyelet

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra