Megérkezett az új SDX 100100DV típusú kétnézetes nagycsomagröntgen


Megérkezett az új SDX 100100DV típusú kétnézetes nagycsomagröntgen
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Detection


Örömmel jelentjük be a Smiths Detection SDX 100100 DV LC és SDX 100100 DV HC nagycsomag röntgenek legújabb változatainak piaci bevezetését.

Az SDX 100100 DV sorozat főleg repülőterek, vámközpontok és szállítmányozók igényeit elégíti ki a túlméretes poggyászok, csomagok és darabos rakományok gyors és hatékony átvizsgálásának lehetőségével. Kétnézetes, „dual-view” röntgentechnológiával, 100 x 100 cm-es alagútmérettel, valamint magas (HC – high conveyor) vagy alacsony (LC – low conveyor) szállítószalag magassággal rendelkezik.

A szkennerek moduláris kialakításúak és ez lehetővé teszi az alkatrészek közös használatát, amely az üzemeltetésnél és a karbantartásnál hatalmas előny. A modernizált hardverén már a HiTraX 3 szoftver fut, amely kiváló minőségű képeket nyújt a még eredményesebb működés érdekében.

  • SDX100100DV HC rakományröntgen magas szállítószalaggal
  • SDX100100DV LC rakományröntgen alacsony szállítószalaggal

    Mindkét rendszer elérhető az iCMORE lítiumakkumulátor és iCMORE fegyverdetektáló, mesterséges intelligencián alapuló automatikus detektáló szoftverrel is. Két különböző szalagsebességgel rendelhetőek: a 0,2 m/s vagy 0,5 m/s-es, nagysebességű modellek gyors ellenőrzést biztosítanak a nagy kapacitású átvizsgálások esetén.
  • Tagek: fémkereső

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Négy díjjal gazdagodott az IDIS
    Olvasta már?
    Négy díjjal gazdagodott az IDIS