SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

SMARTme Building Technologies Kft

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
(1) 248 1690
Honlap: www.smartme.hu
E-mail: info@smartme.hu

Cégbemutatkozás


A SMARTme Building Technologies Kft. 2008 őszén alakult meg, a DGS Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. és a VÉD-LM Vagyonvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft. egyesülésével.

Igyekszünk az „egyszerű” kivitelezésnél egy kicsit többet kínálni partnereinknek.

Szeretnénk, ha nevünk és megjelenésünk híven tükrözné azon szándékainkat, hogy összetett és bonyolult rendszerintegrátori feladatok ellátására is alkalmas csapattal dolgozunk.

Mire számíthat, aki minket választ?
Igyekszünk prémium kategóriájú szolgáltatást adni, és azt folyamatosan fejleszteni annak érdekében, hogy az általunk is elvárt minőség a szolgáltatásainkban kellő mértékben megjelenjen. Mi hosszútávon gondolkozunk, és erre bátorítjuk partnereinket is. Az építőipar elmúlt években bekövetkezett változásira reagálva, a nyugati trendek figyelembe vételével, otthon- és épületautomatika rendszerek teljes körű kivitelezésével bővítettük szolgáltatásainkat. Hosszas piackutatás és tesztelés után a FIBARO rendszer gyártóival együttműködve szolgáljuk ki új és meglévő ügyfeleinket, most már lakossági szinten is. Szakterületünk tehát az okosotthon-, otthonautomatika- és egyéb biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek széleskörű tervezése, kivitelezése és karbantartása. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre akár biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek vagy megfelelő műszaki tartalmú okosotthonok optimális kialakításához.Fontosnak tartjuk a partnereinkkel egy olyan kapcsolat kiépítését, amely mindkét fél számára kölcsönös megbecsülést és hosszú távú, sikeres üzleti együttműködést eredményez.

Cégünk a FIBARO intelligens otthon rendszer hivatalos magyarországi képviseletét látja el. Saját oktatótermünkben szervezünk képzéseket már meglévő és leendő partnereink számára, melyek elvégzése segít a rendszerek sikeres továbbértékesítését, telepítését, beüzemelését, valamint a felhasználók magas szintű támogatását.
www.otthonautomatika.hu
www.smartme.hu

Tevékenységi területek:

 • okosotthon, otthonautomatika rendszer
 • biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • integrált rendszerek – összetett védelem
 • automata tűzjelző rendszerek, beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek, betörésvédelmi rendszerek,     biztonság, biztonsági kamera rendszerek, integrált épületfelügyeleti rendszerek
  >> Tovább a cég honlapjára
 • Tevékenységi területek:

  eKIRAKAT-ban található termékei:

  Kapcsolódó hírek:

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

  Business development manager / IPCamLive

  Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!