SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Polon-Alfa Magyarország Kft.

1033 Budapest, Szőlőkert u. 13.
(1) 919 1420
Honlap: www.polon-alfa.hu
E-mail: info@polon-alfa.hu

Cégbemutatkozás

Cégünk, a Polon-Alfa Magyarország Kft., disztribútorként tevékenykedik a magyarországi biztonságtechnikai piacon.Küldetésünk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása és támogatása. Hiszünk benne, hogy a kivételes ügyfélkezelés, a megfelelő technikai támogatás és a gyors garanciális ügyintézés sikerre viszi telepítőinket. Széleskörű, gondosan összeállított termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy csak magas minőségű, kiváló ár-érték arányú termékek szerepeljenek benne.
CCTV és IP rendszerek:
Magyarország legnagyobb IP és analóg kamera kínálatával rendelkezünk, hogy ügyfeleink minden igényét ki tudjuk szolgálni. Portfóliónkban immár AHD eszközök is megtalálhatóak. Minőség és megbízhatóság jellemzi az egész kínálatot, így minden Novus termékre három év garanciát vállalunk. IP kameráinkhoz ingyenes menedzsmentszoftvert biztosítunk.
TŰZJELZŐ rendszer: A Polon-Alfa termékek fejlesztése, gyártása és tesztelése is Lengyelországban történik. Minden termék CE és EN-54 tanúsítvánnyal rendelkezik. A Polon-Alfa rendszerekre öt év garanciát biztosítunk.


BELÉPTETŐ rendszer:
A Kade megbízható és könnyen telepíthető rendszereket kínál, elérhető áron. Portfóliónkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. A Kade termékekre három év garanciát biztosítunk, valamint ingyenes menedzsmentszoftvert adunk.


BEHATOLÁSJELZŐ rendszer:
A Texecom nagy hangsúlyt fektet az egyszerű kialakításra és könnyen kezelhetőségre. Olyan magas minőségű termékeket gyárt, amelyek akár a bankszektorban való alkalmazást is lehetővé teszik. A Texecom termékek alapos tesztelésen esnek át, gyártásuk az Egyesült Királyságban történik.

Szeretnénk, ha ügyfeleink minden szakmai támogatást megkapnának, hogy együttműködésünk eredményes legyen, ezért kollégáink bármilyen kérdés esetén rendelkezésre állnak.

Oktatótermünkben olyan műszaki képzéseket szervezünk, ahol az összes szükséges információt megkaphatja, amire a telepítések során szüksége lehet.
Harmadik kerületi bemutatótermünkben teljes portfóliónk ki van állítva, illetve minden eszköz kipróbálható. Állandó raktárkészlettel rendelkezünk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

>> Tovább a cég honlapjára

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!