SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | MI - mesterséges intelligencia

2020. február 17. 7:48

iBeta tanúsítványt kapott az Idemia „élő arc” azonosító technológiája

Az Idemia csalásmegelőzés és távoli hozzáférés / beléptetés érdekében kifejlesztett biometrikus élő személy (pl. élő arc) azonosító technológiája megkapta a (többek között) biometrikus megoldások tesztelésére és hitelesítésére szakosodott iBeta Level 1 és Level 2 tanúsítványát.
A tanúsítvány szerint, az Idemia megoldása megfelel az ISO/IEC 30107-3 szabvány követelményeinek. A tesztek szimulált környezetben történtek. a Level 1 tesztek során valós személyekről – az érintettek hozzájárulásával – készült fotók és videók segítségéve; a Level 2 vizsgálatoknál már műanyag és latex maszkok segítségével vizsgálták a rendszer hatékonyságát. A vizsgálatok során az Idemia megoldása – a cég állítása szerint – 0 (nulla) esetben azonosított tévesen.

Forrás: Idemia

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.