SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. március 16. 16:17

Számos újdonsággal bővült a Cathexis VMS megoldása

Tartva magát a megszokott éves menetrendjéhez, a dél-afrikai fejlesztő közzé tette VMS megoldása 2020-as verziójának újdonságait, érdekességeit.
A CathexisVision 2020 egyik kiemelt „upgradje” a már eddig is széles funkciókészletű videotartalom-elemző szolgáltatását érinti, mely kibővült a cég Objektum Osztályozó algoritmusaival. „Egyszerűbben” megfogalmazva olyan Mesterséges Intelligencia (idegi hálózat technológia) alapú finomhangolási opció áll a felhasználók rendelkezésére, ami képes meghatározni, hogy az adott objektum ember / állat / jármű. Egy referencia adatbázis létrehozása érdekében, a szoftver folyamatosan futtat egy objektumosztályozó M.I. algoritmust, így a már rögzített videotartalomban is sokkal precízebb visszakeresést / adatgyűjtést tesz lehetővé (pl. piros autó, az elmúlt x nap során, a kijelölt területen).

Az új verzióban egy továbbfejlesztett kamera integrációs varázsló áll a telepítők / végfelhasználók rendelkezésére. Az integrációs folyamat végén azonnal, beállíthatjuk az adott kamerához rendelt forgatókönyv / mozgásérzékelés / analitika alapú rögzítési funkciókat, valamint az adott kamera egyedi hozzáférési jogosultságait.

A tárkapacitás jobb kihasználása érdekében a CathexisVision 2020 egyik új funkciója (az ún. Video Ageing) lehetővé teszi a „már feltételezhetően kevéssé fontos” videotartalmak automatikus újra kódolását (kisebb méretűvé tételét) és táhelyezését egy másik adatbázisba, helyet szabadítva fel az újabb tartalmak számára.

Az új, opcionális „Adatbázis Daráló”, a már feleslegesség vált és/vagy a megőrzési idejüket kitöltő adatok biztonságos megsemmisítését kínálja, támogatva az adott rendszerrel szemben támasztott adatbiztonsági elvárásokat.
Végül, de nem utolsó sorban, az alábbi eszközök integrációja valósult meg, így azokat problémamentesen integrálhatjuk a CathexisVision 2020-ba:
 • Dynamass tömegmérő híd
 • SS SecurOS rendszámfelismerő
 • Honeywell Winpak beléptető rendszer
 • Jablotron központok, a Jablotron CLOUD-on keresztül
 • Mettler Toledo mérlegek
 • ProdevTech POS eszközök


 • Forrás: Cathexis Technologies

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában