SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

/ 95 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-06-17

Nyár előtti okos otthon telepítői oktatások még elérhetőek

Nyár előtt még van pár időpont. Ne maradjon le! Jövendőbeli telepítők számára, több alkalmas, telepítői okos otthon oktatást szervez a SMARTme Building Technologies Kft. A műszaki és kereskedelmi oktatásokat azon szakemberek számára tartják, akik szeretnének otthonautomatikával foglalkozni. Kerüljön lépéselőnybe versenytársaival szemben, legyen FIBARO okos otthon telepítő!

2018-06-17

Ingyenes Dahua gyakorlati oktatás Debrecenben a Novosec-től

Ismerje meg a legújabb Dahua termékeket testközelből!

2018-06-17

Predor beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer

A Power Biztonságtechnika Kft gyakorlati jellegű oktatást tart, amely során az alapoktól kiindulva konfigurálják a rendszert.

2018-06-04

Lezajlott a jubileumi X. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia

Néhány gondolat és élmény a konferenciáról.

2018-05-28

Alphasonic meghívó Biztonságtechnikai Napra

Hasznos előadások, termékek kipróbálási lehetősége és bemutatója, biztonságtechnikai tanácsok szakértőktől és rengeteg nyeremény várja, ha ellátogat az Alphasonic Security Expo-ra.

2018-05-27

X. Jubileumi Országos Biztonságtechnikai IP Konferencia

Az idén is megrendezésre kerül a megszokott és bevált helyszínen az immáron X. IP Konferencia, mely egyben a biztonságtechnika vezető cégeinek jó hangulatú találkozója is.

2018-05-27

Folytatódnak az ingyenes gyakorlati oktatások a Novosec Security Kft-nél

Eldes, Eocortex és KEY Szegeden és Budapesten. Dahua Székesfehérvárott és Debrecenben, Budapesten és Szegeden. Bővítsd tudásod és ismerd meg testközelből termékeinket!

2018-05-27

TELL tavaszi webinárium sorozat

Májusban folytatódik a TELL AKADÉMIA tavaszi webinárium sorozata, melynek keretében a TELL legújabb termékeinek felhasználási lehetőségeivel ismerkedhet meg.

2018-05-21

Május 25. a GeoVision optikai szerelés workshop pótnapja

A nagy érdeklődésre való tekintettel pótnapot tart a GeoVision Hungária Kft. optikai kábelezés és hegesztés gyakorlati oktatásból. Van még pár hely, jelentkezzen, ha nem szeretne lemaradni róla. Garantálják, hogy a képzés végén kellő gyakorlati szálhegesztői tapasztalattal távoznak majd bemutatótermükből.

2018-05-20

TELL oktatások a Novosec Security szervezésében

Májusban a Novosec Security Kft szervezésében a legújabb TELL termékekkel ismerkedhetnek meg testközelből az érdeklődő szakemberek.

/ 95 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: