SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

/ 94 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-04-23

Kétnapos Szakmai Konferencia: Modern Alarm Tavaszi Zsongás Galyatetőn

Pénzre váltható tudás – élmények – feltöltődés Pörgős, lényegre törő, izgalmas szakmai előadások, ügyességi játékok, jelentős nyereményekkel és varázslatos esti műsorral.

2018-04-14

Kapumozgatás Roadshow 2018

A MASCO Kft hat városba viszi el a kapuautomatizálás újdonságait és innovációit.

2018-04-14

X. Jubileumi Országos Biztonságtechnikai IP Konferencia

Az idén is megrendezésre kerül a megszokott és bevált helyszínen az immáron X. IP Konferencia, mely egyben a biztonságtechnika vezető cégeinek jó hangulatú találkozója is.

2018-04-14

TechSon videotechnikai tréning

A Power Kft. ingyenes Techson oktatási sorozatot indít, amely gyakorlati úton, átfogóan ismerteti a videotechnikai rendszerek alkalmazási módjait, funkcióikat és azok használatát, beállítását, konfigurációját. Az oktatási sorozat végén a résztvevő teljes és biztos tudást szerez a TechSon videotechnikai termékeiről és az általuk kivitelezhető megoldásokról.

2018-04-14

RIEL tavaszi Roadshow

Idén tavasszal és ősszel, összesen 6 különböző városban kerül megrendezésre a RIEL Kft. nagyszabású eseménye. A Roadshow előadásain a Hikvision és a Satel újdonságaival, professzionális megoldásaival várják az érdeklődőket.

2018-04-14

Tavaszi gyakorlati oktatások a Novosecnél

A Novosec Security tavasszal újabb ismeretekkel bővíti partnerei és telepítői tudását az általuk forgalmazott márkákról.

2018-04-14

DSC Hungária Roadshow 2018

A DSC Hungária Kft. idén is megrendezi nagy sikerű országjáró roadshow-ját, ahol a szakma megismerkedhet a portfólió újdonságaival, valamint workshopokon sajátíthatók el a mindennapi munkát megkönnyítő szakmai fogások.

2018-04-14

RoadShow helyett 2 napos konferencia: Tavaszi Zsongás Galyatetőn

Pörgős, lényegre törő, izgalmas szakmai előadások, ügyességi játékok, jelentős nyereményekkel és meglepetés esti műsorral.

2018-04-14

Alphasonic Biztonságtechnikai Nyílt Nap

Az Alphasonic által tartandó „Biztonságtechnikai Nyílt Napon” olyan megoldások ismeretével lehet gazdagabb mely komplettebb, mégis testre szabhatóbb biztonsági rendszerhez juthat. Ki mondta, hogy a komplexitás és az egyszerűség ne járhatnának kéz a kézben?
Velünk leszámolhat a kábelek véget nem érő hadával és a szoftverek összevisszaságával és új fejezetet nyithat az IP alapú biztonsági rendszerek terén!

2018-04-14

Ne hagyja ki - Üljön be a GeoVision tavaszi újdonságok Workshopra!

Április 26-án, csütörtökön GeoVision Hungária Kft. újdonságok témakörében félnapos workshopot szervez. Az oktatáson szó lesz a 2018-as GeoVision újdonságokról; kamerába integrált arcfelismerésről, Virtual Reality VR360 kameráról, új GV CMS és VMS szoftverekről és még sok minden másról. A részleteket alább találja.

/ 94 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.