SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

/ 99 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-10-14

PROVISION-ISR Roadshow 2018 péntekenként az őszi hónapokban

A MASCO Kft. ezúttal is megszervezi a PROVISION-ISR Roadshow 2018 rendezvény sorozatát.

2018-10-14

Rendkívüli LátványShow

Az idén rendkívüli LátványShow-val készül a 10éves Novosec Security Kft., ahol a résztvevők a Dahua, Eldes, Eocortex, Key és Wiegand márkák előnyeit ismerhetik meg a gyakorlati bemutató során.

2018-10-14

2N webinár a YouTubeon

A beléptetőrendszereket gyártó cseh 2N új webinár tananyagot tett közzé, amely megtekinthető már a Young B.T.S. YouTube csatornáján. A videó angol, de magyar nyelvű felirattal is nézhető.

2018-10-11

Novosec rendezvények új köntösben

Évek alatt megszokottá vált, hogy a Novosec Security Kft. országjáró körútra indul ősszel, hogy a csapat személyesen is találkozhasson a már meglévő és leendő ügyfeleivel.

2018-10-10

Közeleg a szegedi RIEL Roadshow

A tavaszi sikeres rendezvényeink után, ősszel még 3 városban készülünk nagyszabású eseményünkkel. A szegedi rendezvényre rohamosan fogynak a helyek, itt az ideje, hogy jelentkezz, ha eddig még nem regisztráltál!

2018-10-08

Security Essen 2018

Kétségtelen tény, hogy biztonságtechnika vonatkozásában is Európa legnagyobb (2 év alatt 18%-os növekedést felmutató, 17.2 Mrd EUR méretű) piaca a német, így talán nem véletlen a rendezvény alig lankadó sikere. Persze, felmerülhet a kérdés, miért éppen Essen?!

2018-10-08

Okos otthon telepítői oktatások – a technológia fejlődik, Ön miért maradna le?

A SMARTme Building Technologies Kft. több alkalmas, okos otthon telepítői oktatás-sorozatot szervez azon szakemberek számára, akik bővíteni szeretnék vállalkozásuk profilját, és otthonautomatikával kívánnak foglalkozni.

2018-10-01

Dahua Roadshow a Novosec szervezésében

2018. októberében két helyszínen mutatja be a Dahua Technology újdonságait, fejlesztéseit a Novosec Security Kft.

2018-09-30

Október 4-én Alphasonic EXPO

Idén is rengeteg érdekességgel és újdonsággal várja az érdeklődőket az Alphasonic Kft.

2018-09-30

Őszi RIEL Roadshow

A RIEL Kft tavaszi sikeres rendezvényei után, ősszel még 3 városban készül nagyszabású eseménnyel. Rohamosan fogynak a helyek, itt az ideje, hogy jelentkezz, ha eddig még nem regisztráltál!

/ 99 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!