SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

/ 96 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2018-08-14

3+1 UNV tanfolyam idén ősszel a Young-nál

A februári UNV tanfolyamjamok után rengeteg pozitív visszajelzést és újabb tanfolyamok utáni igényt kapott a Young B.T.S. Kft a partnereitől. Ezért 2018 őszére a korábbi 3 tanfolyamon túl plusz 1 kibővített kereskedelmi tanfolyamot hirdetnek meg az UNV világszínvonalú technológiája iránt érdeklődő viszonteladóknak és telepítőknek.

2018-08-13

RIEL Roadshow 2018 – ősz

Októbertől folytatódik a RIEL Roadshow.

2018-08-06

TellSystem oktatás

Ismerje meg a TellSystem termékeit és szolgálja ki a partnereit profi módon!

2018-08-05

Okos otthon telepítői oktatások – a technológia fejlődik, Ön miért maradna le?

FIBARO okos otthon telepítői oktatás Ne maradjon le!

2018-08-05

Csak a RIEL-nél, csak most, alkudni ér!

Garázsvásárt tart a RIEL 2018. augusztus 21-től 24-ig, a készlet erejéig.

2018-07-09

Paradox MG/SP rendszerek – kompletten

A Power Biztonságtechnika PARADOX oktatássorozatának második állomása, mely az MG / SP rendszereket teljes részletességgel ismerteti.

2018-07-03

IFSEC 2018: Előre az IoT és az integráció útján!

Nem múlhat el június anélkül, hogy az európai biztonságtechnikai szakma jelentékeny része, kiegészülve még a világ egyéb tájékáról érkezőkkel, ne zarándokolna el a londoni IFSEC-re. Hiába, 40 év, az negyven év. Ha csak – a cikk megírásának pillanatáig meg nem erősített – számokat nézzük, maga az IFSEC tartja megszokott pozícióját. Szeretném előre bocsátani, hogy jelen cikkben foglaltak leginkább a kiállításon szerzett benyomásaimat tükrözik. Részletes elemzés és / vagy mélységi híradás – tekintve a kiállítás méreteit – a hiábavalóság kategóriájába esnek egyetlen ember számára.

2018-07-02

TechSon tréning 1

A Power Kft. ingyenes Techson oktatási sorozatot indít, amely gyakorlati úton, átfogóan ismerteti a videotechnikai rendszerek alkalmazási módjait, funkcióikat és azok használatát, beállítását, konfigurációját. Az oktatási sorozat végén a résztvevő teljes és biztos tudást szerez a TechSon videotechnikai termékeiről és az általuk kivitelezhető megoldásokról.

2018-06-17

Nyár előtti okos otthon telepítői oktatások még elérhetőek

Nyár előtt még van pár időpont. Ne maradjon le! Jövendőbeli telepítők számára, több alkalmas, telepítői okos otthon oktatást szervez a SMARTme Building Technologies Kft. A műszaki és kereskedelmi oktatásokat azon szakemberek számára tartják, akik szeretnének otthonautomatikával foglalkozni. Kerüljön lépéselőnybe versenytársaival szemben, legyen FIBARO okos otthon telepítő!

2018-06-17

Ingyenes Dahua gyakorlati oktatás Debrecenben a Novosec-től

Ismerje meg a legújabb Dahua termékeket testközelből!

/ 96 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: