Megerősített kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal


Megerősített kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal
A Hikvision legújabb hőkamerái költséghatékony, gyors és egyszerű megoldást jelentenek a kis és közepes vállalkozások kültéri védelmére – akár sötétben is, valamint az olyan, kihívást jelentő időjárási körülmények között, mint a köd, záporeső és hó.

A kerítés az első védelmi vonal a betörők ellen, akik veszélyt jelenthetnek az emberek testi épségére és vagyontárgyaira. Hogyan lehet észlelni a behatolást, valamint gyorsan és hatékonyan reagálni, még akár rossz látási viszonyok között is?

A legjobb megoldást a hőkamerák jelentik, amelyek számos előnyt biztosítanak:

#1 „Látják” a betörőt rossz fényviszonyok között is
Sötétben, valamint rossz idő esetén a legtöbb hagyományos, láthatófény tartományban működő kamera nem ismeri fel a behatolókat, és így nem is riasztja a biztonsági személyzetet. Ezzel szemben a hőkamerák felismerik az apró hőmérséklet változásokat is, és így észlelik a kerítésen átmászó embereket vagy a határvonalon áthaladó járműveket, még extrém alacsony megvilágítás mellett is.

#2 Ember- és járműészlelés a téves riasztások minimalizálása érdekében
A hőkamerák egy része deep learning algoritmussal különbözteti meg az embereket és járműveket az állatoktól, hulló falevelektől és más, mozgó objektumoktól, amik ennek hiányában téves riasztást okozhatnának. Így csak valós behatolás esetén van riasztás, a személyzet gyorsabban tud reagálni, mivel jóval kevesebb időt vesz igénybe a felvételek elemzése és a téves riasztások kiszűrése.

#3 Hatékonyabb kültéri védelem
A hőkamerák másik nagy előnye, hogy a hagyományos kameráknál sokkal hatékonyabban látnak távolabbra. Ezáltal a kis és közepes vállalkozások csökkenthetik az anyag- és telepítési költségeiket, valamint kevesebb operátorral is megoldható a rendszer felügyelete.




Kültéri védelem Hikvision hőkamerákkal
A Hikvision olyan költséghatékony hőkamerákat kínál, amik ideálisak a kis és közepes méretű területek és épületek (lakóépületek, irodaházak, parkolók, gyárak, üzletek, múzeumok) kültéri védelmére.

A Hikvision hőkameráival valós időben észlelhetjük, ha egy személy vagy jármű megsérti a védett területünket, akár rossz látási viszonyok között is. További előny, hogy a hagyományos kameraképeket és a hőképeket egymásra lehet vetíteni, ami biztosítja, hogy betörés esetén rendelkezésre álljanak a szükséges bizonyítékok a jogi és biztosítási eljárásokhoz.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka