Az AxxonSoft kibocsátotta az Intellect PSIM 4.11-es verzióját


Az AxxonSoft kibocsátotta az Intellect PSIM 4.11-es verzióját
Az AxxonSoft elérhetővé tette biztonságtechnikai menedzsment szoftverének (Intellect PSIM) legfrissebb, idegi hálózat (MI) alapú tartalomelemző funkcióval felvértezett verzióját.

A videofal menedzsment interfésszel, automatikus (mélyidegi hálózaton alapuló) mozgó objektum felismerő/követő és viselkedéselemző funkciókkal rendelkező Intellect PSIM 4.11 támogatja az az Intel Quick Sync Video hardveres dekódoló megoldását. Az új verzió tartalmazza a Face Intellect, POS Intellect, Auto Intellect, valamint a Web Re Neural funkciók frissített kiadásait is. A rendszerben integrált SIP szerver lehetővé teszi, hogy az Intellect PSIM csatlakozhasson különböző kommunikációs egységekhez (pl. IP-alapú kaputelefonok). Az „Auto Intellect” modul képes azonosítani a megfigyelt területen áthaladó egyes járművek típusait (szgk., tgk. stb.), míg a Tevian motoron futó „face intellect” a külső jellemzők (beleértve a szemüveget és arc/fejszőrzetet és színt stb.), de akár az érzelmek detektálására is képes lehet.

Forrás: AxxonSoft

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől