10+ Mrd dolláros arcfelismerő piac


10+ Mrd dolláros arcfelismerő piac
A nemzetközi szinten tapasztalható ellenállás dacára, 2028-ra 10Mrd USD-s lehet az arcfelismerő rendszerek globális piaca – a Verified Market Research piackutató cég szerint.

A szakértők kimutatásai szerint 2020-ban 3,78Mrd-os piac évenkénti 15.92%-os növekedéssel „néz szembe” a 2021. és 2028. közötti időszakban. A növekedést gyorsító tényezők közül a cég kiemelte a több-összetevős (multimodális) biometrikus azonosítás előretörését, melyekben alapvető szerepet kap az arcfelismerés az ujjlenyomatazonosítás és egyéb eljárások mellett. A kutatók megállapítása szerint a technológia terjedésének húzóerejét (továbbra is) a közigazgatási szektor felől érkező igények jelentik – földrajzi tekintetben az ázsiai – csendes-óceáni térség (kiemelten Kína és India). A jelentés továbbá megállapítja, hogy a technológia elfogadottsága (a felhasználók részéről) szintén dinamikusan növekszik.

Forrás: Verified Market Research

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől