Előnyben a német megbízhatóság

A TSA újabb Smiths Detection csomagröntgent minősített

Előnyben a német megbízhatóság
A Smith Detection, a világ vezető biztonsági röntgen fejlesztője és gyártója újfent hozta a papírformát.

A HI-SCAN 145180-2is pro csomagröntgen ugyanis kiérdemelte a „megfelelt” minősítést az Amerikai Egyesült Államok Közlekedésbiztonsági Ügynökségétől (TSA), így a német gyártó újabb berendezése került fel a megbízható és ajánlott légibiztonsági teherátvizsgáló technológiák listájára. A hatósági „ACSTL” lista a TSA hivatalos útmutatóként is szolgál a légibiztonsági átvilágító és nyomdetektáló eszközök és berendezések beszerzéséhez.

Miközben egyre több, főleg kínai gyártó kerül tiltólistára adatbiztonsági, adatvédelmi vagy megbízhatósági okokból a nyugati világban, a Smiths Detection zsinórban tizenhetedszer nyeri el a legszigorúbb felügyelő hatóság bizalmát. A TSA kvalifikációja így nem csak az Egyesült Államokban, hanem az egész légiiparban is iránymutató, ugyanis az ágazat globális biztonsági protokolljait az USA Közlekedésbiztonsági Ügynöksége diktálja. A biztonsági röntgenberendezések minősítésekor az utóbbi időszakban már nem csak az átvizsgálási teljesítményt és képességeket vizsgálják a szakemberek. A kvalifikáció során egyre nagyobb figyelem irányul az átvizsgáló eszközök adat- és kiberbiztonsági képességeire is, emiatt pedig egyre több feltörekvő távol-keleti márka szorul háttérbe.

A most minősített Smiths Detection HI-SCAN 145180-2is pro kétnézetes csomagröntgen egyszerre képes nagy felbontású és könnyen értelmezhető képet készíteni, így nincs szükség a rakomány kétszeri átvizsgálására. Méretéből adódóan alkalmas raklapos áruk átvizsgálására is.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Bambusz anyagú beléptetőkártya - ahol a fenntarthatóság találkozik a biztonsággal
Olvasta már?
Bambusz anyagú beléptetőkártya - ahol a fenntarthatóság találkozik a biztonsággal