HI-SCAN 6040C – a harmadik generáció

Magyarország kedvenc csomagröntgene

HI-SCAN 6040C – a harmadik generáció
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Detetcion


A HI-SCAN 6040C immár a harmadik generáció abban a német röntgencsaládban, amely kompakt kategóriában – az eladott példányszámok alapján is – a legnépszerűbb a világon.

A Smiths Detection „hatvanszornegyvenes” a legkeresettebb és a legmegbízhatóbb csomagvizsgáló röntgenberendezés, amelyből világszerte több mint harmincötezer, Magyarországon közel kétszázharminc darabot helyeztek üzembe és használnak nap, mint nap.

A HI-SCAN 6040C a biztonsági ellenőrzőpontokra kínált kompakt röntgenberendezések jelenleg elérhető legfejlettebb és leghatékonyabb típusa. Fő alkotóelemei közül mindent újraterveztek, beleértve az elektronikai és szoftver platformot és a vezérlőegységet is, amelynek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban működik minden, a piacon elérhető típusnál. A jövőben az új generációs HI-SCAN 6040C váltja ki a HI-SCAN 6040ds, a 6040i, és a 6040eX típusú modelleket is.A számok, mint ahogy a minősítések, magukért beszélnek. A rendkívüli, harmincötezres nagyságrend a német tervezés és technológia megbízhatóságának, a folyamatos fejlesztésnek és hatósági megfeleltetéseknek, illetve a röntgencsalád letisztult és felhasználóbarát jellegének köszönhető, amely hosszú távon biztosítja a megoldást a biztonsági ellenőrzőpontok legfontosabb posztján.

A berendezés 160 kV-os röntgengenerátorral van szerelve, amely teljesítmény eddig csak a prémium kategóriás átvilágító berendezéseknél volt elérhető. A megemelt kapacitással megnőtt az áthatolási képesség is, amely a magas felbontású képekkel párosulva egyedülálló segítséget nyújt az operátorok munkájához. A röntgenfelvételek részletesek és könnyen értelmezhetőek: ez az egyik olyan tulajdonság, amelyről a Smiths Detection termékei rég óta ismertek az egész világon. A 6040C intelligens képmegjelenítése ráadásképp olyan funkciókat is támogat, mint az Organic Only Plus, azaz csak a szerves anyagok mutatása, az Organic Stripping Plus, azaz a szerves anyagok eltüntetése vagy az Organic Enhancement, azaz a szerves anyagok kiemelése, amelyek segítségével kiemelkedő színvonalú lett a szerves és szervetlen anyagok megkülönböztetése. Ezek a tulajdonságok még nagyobb előnyt biztosítanak a robbanóanyagok, narkotikumok detektálásában, hiszen a funkciókat használva az összes fém összetevő eltűnik a röntgenképről, így hagyva maga után a szerves anyagok vizsgálatára a leegyszerűsített képet. A HI-SCAN 6040C, mint a röntgencsalád összes eddigi generációja, kifejezetten a kézipoggyászokban és a kisebb csomagokban elrejtett veszélyes anyagok és tárgyak felderítésére lett kifejlesztve. Kiválóan alkalmazható középületek, például büntetés-végrehajtási intézetek, bíróságok, nagykövetségek, repülőterek, bankok őrzéséhez, hiszen területigénye kicsi és megjelenése elegáns. A HI-SCAN 6040C, mint nyugati technológia, egyszerűen integrálható a már meglevő struktúrákba, beleértve a személyátvizsgáló, a robbanóanyag- és veszélyes anyag nyom-detektorokat tartalmazó biztonsági rendszereket is.

ZNZ Preventive Technologies

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megújultak a SECOLINK vezetéknélküli nyitás és mozgás érzékelői
Olvasta már?
Megújultak a SECOLINK vezetéknélküli nyitás és mozgás érzékelői