Passzív élőarc azonosítás a SmartFace-ben


Passzív élőarc azonosítás a SmartFace-ben
Élő videóanyagon is futtatható élőarc detektálás funkcióval bővítette SmartFace megoldását a szlovák Innovatrics. A nem régiben kibocsátott upgrade segítségével – a fejlesztő elmondása szerint – kiszűrhetővé válnak az arcfelismerő becsapását célzó, „archelyettesítőkkel” elkövetett csalások.

Mint azt a cég kifejtette, az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az arcfelismerő megoldások „megvezetését” célzó támadások száma; mi több, az elkövetők is egyre kifinomultabb megoldásokkal élnek, így elkerülhetetlen a felkészülés ezen támadások kivédésére. Az illegális megoldások mellett, a közösségi média remek lehetőséget teremt az elkövetők számára, hogy az ott fellelhető fotók (pl. selfiek) segítségével ne csak fotókat, de 3D maszkokat, bábukat, viaszfejeket stb. készítsenek egy belépésre jogosultról, így biztosítva belépését maguk (megrendelőik) számára. Az új funkciót számos támadási opcióval szemben tesztelték – állítólagosan 99%-os detektálási eredménnyel.

Forrás: Innovatrics

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek