Praesensa – Bosch IP-alapú épület- és vészhangosító rendszer


Praesensa – Bosch IP-alapú épület- és vészhangosító rendszer
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies


A PRAESENSA a Bosch legújabb hangosítási és evakuációs hangrendszere IP-csatlakozással és számtalan funkcióval. Minden egyes elem hálózatba kapcsolt, így teljes rugalmasságot kínál a kis- és nagyméretű alkalmazásokhoz egyaránt. Az OMNEO* IP szerkezete támogatja a DanteTM digitális audio-hálózatokat, valamint az AES67 és az AES70 protokollt.

  • Átjárható, rugalmas és méretezhető a biztonságos IP infrastruktúrának köszönhetően
  • Intelligens energiaelosztással a rendszer egyénileg alkalmazkodik a hangszórók terheléséhez
  • Kimagasló megbízhatóság az integrált redundanciáknak köszönhetően
  • Egyedi felhasználói élmény az hívóállomás optimalizált kialakításával és az intuitív felhasználói felülettel


  • Az innovatív többcsatornás erősítő szerkezet és az intelligens áramelosztás jelentősen hatékonyabbá teszi az energiafelhasználást, függetlenül az egyes zónák terheltségétől. Ennek köszönhetően kevesebb erősítőre van szükség, így akár a hely- és energiaigény felét is megspórolhatja.

    A PRAESENSA a legmagasabb szintű adatbiztonságot és a hálózati kapcsolatok teljes redundanciáját kínálja. A rendszerkoncepcióból adódóan nincsenek egyedi meghibásodási lehetőségek és elég csupán néhány eszköz az összes rendszer- és felhasználói igény kielégítéséhez.

    A hívóállomás kezelőegysége az érintőképernyő és a választógombok hatékony kombinációjával járul hozzá a felhasználói élményhez. Az áttekinthető és letisztult információs panel biztosítja a kényelmes és egyszerű használatot. A PRAESENSA egy átfogó rendszer, amely megfelel az EN 54-16 evakuálási szabványnak és könnyen alkalmazkodik a változó igényekhez. Teljes hangvezérlést kínál minden egyes zónához, hogy megfeleljen az üzleti és vészhelyzeti kommunikáció beszédérthetőségi követelményeinek. A legmagasabb szintű szabványoknak megfelelő, célirányos megoldás telepítők, előadók és épülettulajdonosok számára egyaránt.

    A Bosch több mint 90 év tapasztalattal rendelkezik a hangosítási rendszerek területén, ennek köszönhetően megbízható partnerként vesz részt a gazdaságban. Igazi piacvezetőként immár 15 éve elsőként vezette be a hálózatba kapcsolat hangosítási rendszerét és a technológia fejlesztésére azóta is nagy hangsúlyt fektet. Így született meg a PRAESENSA, az IP-alapú megoldás, amely új piaci alapokat teremt.

    *Az OMNEO Az OMNEO különböző eszközök IP alapú csatlakoztatásának új megközelítése. Egyszerre több technológiára építve - köztük az IP és a nyílt szabványok - olyan mai technológiákat támogat, mint a DanteTM, miközben folyamatosan alkalmazkodik a holnap szabványaihoz. Az OMNEO professzionális médiahálózati megoldást kínál, amely interoperabilitást, egyedi funkciókat kínál a könnyebb telepítéshez, jobb teljesítményhez és nagyobb méretezhetőséghez, mint bármely más, a piacon kínált IP-alapú megoldás.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Axis Q1808-LE kamera
    Olvasta már?
    Axis Q1808-LE kamera