Projekt megoldások Videosec IQ kamerákkal és rögzítőkkel


Projekt megoldások Videosec IQ kamerákkal és rögzítőkkel
A Starlight, mint a kiváló képminőség szinonímája már összeforrt a Videosec kamerákkal. Az éjjel-nappal tökéletes kép mellett már riasztási és kereshetőségi projekt-igények is alapvetővé váltak.

A kamerák számától független igény, hogy kilistázhassuk, adott területen, adott időszakban, mikor tartózkodott ember vagy jármű az egyes kamerák látóterében. Az IQ képanalitika immár képes a kültéri/beltéri mozgásérzékelők funkcióinak kiváltására. Az IQ analitika a kis fixfókuszú kameráktól a 38x zoomátfogású nagy PTZ kamerákig elérhető.

A Videosec IQ termékcsaládjába kamerák és rögzítők is tartoznak. A belépő szintű IQ analitikás kamerák Starlight képminőséget és emberalakra / járműre történő riasztást kínálnak. A teljes értékű IQ analitikával rendelkező kamerák 5MP és 8MP felbontáson, Starlight fényérzékenységgel, objektumtípusonkénti szűrést, audió és riasztási ki/bemenetet is kínálnak, ide tartoznak a PTZ és rendszámfelismerő kamerák is. Az NVR kínálat minden tagja kezel VCA analitikai riasztásokat, a felsőbb kategóriában objektumtípusonként szűrt keresésre, élőnézeti riasztás-listára, rendszámok kezelésére és arckép-alapú analitikákra is lehetőség van.

A látott képtartalom elemzése a kamera processzorában történik, a Videosec IQ kamerák ezt fixbázisú mesterséges intelligenciával végzik. A képen felismert objektumok generálhatnak riasztásokat, amikor területre belépnek, ott X időtől tovább tartózkodnak, vagy vonalon áthaladnak. A rögzítők ezekről az eseményekről riasztást küldenek a beállításoktól függően PC-re, monitoring központba, mobilapplikációba, de a kamerák és a rögzítők vezetékes riasztási kimeneteit kihasználva, más rendszerek felé is. Visszajátszáskor lehetőségünk van objektumtípus alapján keresni, tehát ha csak a járműveket, vagy csak a gyalogosokat szeretnénk kilistázni egy adott időszak.

A Videosec IQ PTZ kamerák automatikus objektumkövetése szintén objektumtípus alapján követ, tehát az őzikét vagy a területet őrző komondorokat figyelmen kívül hagyja, de a gyalogosokat, kerékpárosokat és gépjárműveket követi. A fehér LEDekkel szerelt IQ kamerák színes képet készítenek a nap 24 órájában, akár teljes sötétségben is. A fehér fény erejét a kamera optimalizálja, de manuálisan is beállíthatjuk. Vegyes üzemmódban sötétben fekete-fehér felvétel készül, de amint riasztási eseményt észlel a kamera, felkapcsolja a fehér LEDeketet és színes felvételt küld a rögzítőre.

Raktárkészlet? A Videosec projekt-termékei nagy mennyiségben, készletről rendelhetőek.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera