A védelem első vonalában


A védelem első vonalában
Napjainkban a terrorelhárítás kiemelt fontosságú, különös tekintettel a kimelten védett helyszíneken.

Az Orion 21 Kft. a biztonságtechnikán belül egy speciális szakágban nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat. Kiemelten védett területek és objektumok fizikai védelmére specializálódott. Célunk, hogy szolgáltatásaink és minősített ’anti-terror’ eszközeink segítségével, teljeskörű megoldást tudjunk biztosítani ügyfeleinknek a jelen kor kívánalmai szerint. Az általunk forgalmazott ’anti-terror’ minősített süllyedő oszlopok, az alvázscanner rendszerek és a szintén minősített ’anit-terror’ utcai bútorzatok teljeskörűen garantálják ezt.

Rendszereinket partnereink segítségével, az olaszországi PILOMAT s.r.l. által gyártott fizikai akadályok, süllyedő oszlopok és úttorlasz megoldások, valamint a gépjárművek alvázának átvizsgálását elvégző és dokumentáló SecuScan alkalmazásával alakítjuk ki.

A PILOMAT S.r.l. az automatizált beléptető technológiák, süllyedő oszlopok terén a világ piacvezető gyártója. Legfontosabb célja, a termékek folyamatos fejlesztése és a termékkörök bővítése, mindezt kiemelkedő minőségben. SecuScan® a világ egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb gépkocsi alváz vizsgáló rendszere. A rendszer innovatív technológiával támogatja a veszélyes tárgyak, például a fegyverek, robbanóanyagok, kábítószer gyors és egyszerű detektálását. Cégünk forgalmazza az Eneo, Videotec, és az ACTi professzionális videotechnikai termékeit, valamint Datalocker szoftvermegoldásait és hordozható titkosított hardvereit melyeket önállóan, illetve nagykereskedelmi partnereink bevonásával értékesítünk, ezen felül szakszerű műszaki támogatást biztosítunk. Kiemelt partnerünk a brit Marshalls, akik a design és a védelem ötvözésével olyan utcai ‘anti-terror’ minősítéssel is rendelkező bútorokat gyártanak, melyek beleolvadnak a modern városi környezetbe.
Megoldásaik olyan elemeket tartalmaznak mint: padok, virágtartók, kukák, biciklitárolók, melyek biztosítják az adott közterület vagy objektum feltűnés mentes védelmét, emellett emelik a város látképének színvonalát.

Kiállításunkon bemutató darabként ott lesz egy PILOMAT oszlop, hogy Önök személyesen is megismerjék, hogyan működnek a süllyedő oszlopok, valamint a Datalocker pár titkosítható hardvere, továbbá a szoftver, mellyel távolról vezérelhetjük adathordozóinkat. Szeretettel várjuk Önöket standunkon, ahol személyesen állunk rendelkezésükre minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.
Tagek: terrorizmus

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma
Olvasta már?
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma