A Smiths Detection „legkompaktabb” kiscsomagröntgenje a HI-SCAN 5030C


A Smiths Detection „legkompaktabb” kiscsomagröntgenje a HI-SCAN 5030C
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Detection


A kisméretű és könnyen szállítható, kompakt, tehát a bárhol alkalmazható gépek kategóriájában a német gyártó a HI-SCAN 5030C csomagröntgent kínálja. Akár egy átlagos asztalon üzembe helyezve vagy akár saját gurulós hordozóján is kiváló segítség a kapukban, postázókban, recepciókon, portaépületekben vagy kilépéskor a lopások megelőzésére. A kompakt kategória persze nem jelent kompromisszumot: a német dizájn és technológia nagyszerűsége, mind megbízhatósága nem méret kérdése.

Kiemelt jellemzők
 • Civil szektor igényeihez igazítva
 • Könnyen kezelhető
 • Kompakt és rugalmas
 • Rendkívül kisméretű felépítmény
 • 50*30 cm alagútméret
 • 19″ képernyő

 • A civil biztonsági szektor igényeit szem előtt tartva kifejlesztett, új HI-SCAN 5030C által nyújtott helytakarékos alapterület és egyszerűen mozgatható kialakítás megfelel a korlátozott helyigénnyel rendelkező területeken való alkalmazáshoz.

  Kétféle változatban elérhető:
 • Önmagában asztalra helyezve
 • Gurulós állvánnyal

 • Ideális levelek, csomagok, táskák és egyéb átvizsgálandó tárgyak átvilágítására, segít a zárt téren belüli biztonság és a műveleti hatékonyság javításában. Következő generációs technológiával újítja meg extrém sikeres elődjét – a több mint 6000 darabos eladási számmal büszkélkedő 5030si-t. Kiváló rugalmasságot biztosítva, a HI-SCAN 5030C elérhető rögzített asztali vagy kompakt gurítható változatokban is.

  Különösen jól megfelel postázó helységek, bejárati előcsarnokok, börtönök, bírósági épületetek, iskolák és más hasonló biztonsági igényű területeken való alkalmazásra.

  Mindkét HI-SCAN 5030C változat fontos új funkciói közé tartozik, a nagyobb képernyő, a további képkezelést és áttekintő gombokat tartalmazó billentyűzet, valamint egy újratervezett vészleállító gomb a véletlen aktiválások kiküszöbölésére. A mozgatható változat emellett tartalmaz rezgéscsillapítókat valamint tárolóhelyet a monitor, billentyűzet és egyéb eszközök számára. Egy sor választható szoftver további funkcionalitást nyújt az extra képtárolási lehetőségtől a fejlett képelemző támogatásokig.

  A mozgatható változathoz tartozó opcionális, összecsukható szállítószalag-kiegészítés könnyen kezelhető és még nagyobb rugalmasságot biztosít. A HI-SCAN 5030C kihasználja a legújabb HiTrax elektronika és szoftver-platform által nyújtott előnyöket, ez a felhasználóbarát technológia fejlett szoftverfunkciókat, valamint optimális képfeldolgozást és képmegjelenítést biztosít.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Hálózati csatlakozás – újragondolva
  Olvasta már?
  Hálózati csatlakozás – újragondolva