Kétnézetes röntgengeneráció: Dual View a Smiths Detection-től


Kétnézetes röntgengeneráció: Dual View a Smiths Detection-től
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Detection


A Smiths Detection kétnézetes röntgencsaládja, a „2is”, most újabb és modernebb platformra költözött. A kétnézetes (DV) sorozat tagjai már „jövőbiztosak” is, mivel a Hi-Trax3 központi vezérlő egység segítségével készítik a röntgenképeket. A család legkisebb tagja a legnépszerűbb alagútmérettel (60x40 cm) rendelkező HI-SCAN 6040 DV, amely az automatikus robbanóanyag- és folyadékfelismerés funkcióit is nyújtja. Német dizájn és technológia.

 • Kétnézetes röntgenfelvétel nagy felbontású képalkotással
 • Intelligens kijelző funkciók – a pontos és gyors döntésekhez
 • Opcionális automatikus fegyverfelismerés
 • Eleget tesz a legmagasabb szintű kiberbiztonsági elvárásoknakí/li>

  A kettős nézet növeli a működési hatékonyságot, mivel nem szükséges a tárgyak újrapozícionálása vagy újbóli letapogatása a képelemzéshez. Kiváló képminőségének, intelligens kijelző funkcióinak és a tálcakezelő rendszerekbe való egyszerű integrálhatóságának köszönhetően ideális megoldás a hatékony ellenőrzéshez olyan kritikus biztonsági területeken, mint a repülőterek, kormányzati létesítmények, nagykövetségek vagy bankok.

  Az EDS CBS C1 és LEDS algoritmusok – az opcionális iCMORE fegyverfelismerő képességgel kombinálva, amely a maroklőfegyverek, revolverek, fegyveralkatrészek, pengék és fix pengéjű kések automatikus felismerését teszi lehetővé-, növelik a biztonságot, a hatékonyságot és az ellenőrzés automatizáltságát.

  Az opcionális iCMORE mesterséges intelligenciával megerősített automatikus felismerés csökkenti a képelemzők terheit és különösen hasznos a kevésbé tapasztalt kezelők számára.

  A HI-SCAN 6040 DV a legmagasabb szintű védelmet biztosítja a kiberfenyegetésekkel szemben az olyan módszerek alkalmazásával, mint az operációs rendszer biztonságának növelése, a hoszt-alapú tűzfal, a TripWire integritásfelügyelet és a nagy teljesítményű felhasználó-kezelés a jól konfigurálható jelszószabályzatokkal.

  Az optimalizált háttérkontraszt funkció lehetővé teszi, hogy a képeket a hagyományos fehér helyett sötétebb háttérrel nézze, ami jelentősen megkönnyíti a tárgyak azonosítását.

  A HI-SCAN 6040 DV kompatibilis a Checkpoint.Evo Plus szűrési és menedzsment platformmal is, amely támogatja a működési adatok feldolgozását és elemzését, a berendezés műszaki állapotának felügyeletét, valamint a központosított átvilágítást. A Smiths Detection vagy harmadik fél tálcakezelő rendszereibe is integrálható, így ideális választás a nagy áteresztőképességű alkalmazásokhoz.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
  Olvasta már?
  InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet