Az átvizsgálás Mercedes-e: HCVM XL MOBIL Rakomány- és járműröntgen


Az átvizsgálás Mercedes-e: HCVM XL MOBIL Rakomány- és járműröntgen
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Detection


A HCVM XL mobil átvizsgáló rendszer a német csúcstechnológia csodagyereke: A Mercedes Actros alvázra épített nagyteljesítményű Smiths Detection röntgenberendezés kiválóan alkalmas kamionok, teherautók, kisteherautók, furgonok, konténerek és más, nagyméretű járművek átvizsgálására. Nagyszerűen kiváltja az idő- és szakemberigényes kézi átvizsgálást, óránként akár 100 jármű átvizsgálására képes, a személyzet pedig karosszékből találja meg az összes tűt a szénakazalban. Német dizájn és technológia.Célja kikötők, repülőterek és határátkelőhelyek biztonsági ellenőrzéseinek felgyorsítása és optimalizálása. Csökkenti a komplett teherautók, járművek és konténerek kézi ellenőrzésének szükségességét azáltal, hogy a két fős személyzet rövid idő alatt képes ellenőrizni a rakományt csempészáru vagy fenyegetés kiszűrése, felderítése érdekében.

A kezelők képkiértékelő munkáját a kimondottan kamionok és szállítmányok átvizsgálására tervezett CargoVision™ és DaiSy™ szoftverplatformok segítik.

Átvizsgálás módja:
A röntgenes vizsgálathoz a hidraulikus multipozíciós detektor gém felnyitására van szükség, amely kevesebb mint 5 percen belül automatikusan kihajtható egyetlen gomb megnyomásával, kézi beavatkozás nélkül.

1. Mobil átvizsgálás – a röntgenrendszer mozog:
Ez a leggyakrabban használt átvizsgálási mód mobilrendszerek esetében. Ebben az üzemmódban röntgenrendszer elektromotoros meghajtással végzi az előre-hátra mozgást miközben az átvizsgálandó jármű áll.

2. Áthaladó átvizsgálás – a vizsgált jármű mozog:
A röntgenrendszer álló helyzetben marad, a vizsgálandó jármű pedig a “vizsgáló kapun” keresztül halad.

Mobil üzemmódban óránként 25 (jellemzően 20) teherautó maximális áteresztőképesség érhető el; és legfeljebb 120 (jellemzően 100) teherautó vizsgálható át óránként áthaladó üzemmódban.

Fontos szempont, hogy a HCVM XL mobil kamionröntgen csak védett , lezárt területen üzemeltethető, biztosítva, hogy a szkenner működése közben senki ne lépjen be a sugárzási zónába.
Könnyű kezelhetőség, kis helyigénnyel párosítva, amely minimális külső infrastruktúra igénnyel rendelkezik, miközben megfelel a legszigorúbb nemzetközi biztonsági átvilágítási szabványoknak.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!