Tovább bővül a RaySecur asztali csomagátvilágító képesség portfoliója


Tovább bővül a RaySecur asztali csomagátvilágító képesség portfoliója
Az asztali csomagátvilágító eszközök amerikai (USA) gyártója újabb funkcióval egészítette ki T-Suite képfeldolgozó platformját, mely által a MailSecure eszközök képessé váltak drogokba – és egyéb ártalmas anyagokba – áztatott papírlapok detektálására.

Az elkövetők által (pl.) drogokba áztatott papírlapok szárítás után az emberi szemnek láthatatlan módon tartalmaznak akár jelentős mennyiégű „csempészárut”, melyet így viszonylag kockázatmentesen lehet csempészni. A MailSecure nem rtg alapon, hanem Terahertz frekvencián üzemelő „radarral” (a gyártói becenevén: T-ray) vizsgál a leveleket. A „gyanút keltő” anyaggal átitatott papír másképp reagál a T-ray-re, melynek köszönhetően kimutathatóvá váltak ezen próbálkozások, még akár lezárt borítékon át is. Az új megoldást már tesztelik a RaySecur büntetésvégrehajtási partnerinek intézményeiben, az általános piaci elérhetőség 2022 utolsó negyedévében várható.

Forrás: RaySecur

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VCA 3.0-ás frissítés, avagy a Hikvision következő lépése a hőkép-alapú perimétervédelemben
Olvasta már?
VCA 3.0-ás frissítés, avagy a Hikvision következő lépése a hőkép-alapú perimétervédelemben