A legzordabb környezetben is biztonságban a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kameráival


A legzordabb környezetben is biztonságban a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kameráival
A veszélyes és szélsőséges környezetek egyedi biztonsági kihívásokat jelentenek, különösen az olyan eszközök esetében, amelyek könnyen megsérülhetnek vagy akár tűz- és robbanásveszélynek vannak kitéve. A Hikvision a világ legzordabb környezetében is megbízhatóan védi az embereket és az eszközöket, ezért hozta létre a robbanásbiztos és korrózióálló kamerák sorozatát.

Hogyan nyújtanak védelmet a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kamerái?

 • Kiválóan alkalmasak a munkahelyi balesetek megelőzésére
  Azokon a helyszíneken, ahol éghető gázok, vegyi anyagok, porok vagy más gyúlékony anyagok vannak jelen, a tűz és a robbanás állandó veszélyt jelent. Itt a hagyományos biztonsági kamerák már nem nyújtanak elegendő védelmet, hiszen egy esetleges rövidzárlat tűzhöz vagy akár robbanáshoz is vezethet. A Hikvision robbanásbiztos kamerák a lencséket és áramköröket körülölelő 3,5 mm vastag rozsdamentes acél burkolatnak köszönhetően leküzdik ezt a kihívást.

 • Teljes mértékben megfelelnek a robbanásbiztos szabványoknak
  A Hikvision robbanásbiztos kamerák minősített 304 vagy 316L rozsdamentes acélból készülnek, és teljes mértékben megfelelnek az ATEX és IECEx robbanásbiztos tanúsítványoknak.

 • Garantált védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben
  A Hikvision korrózióálló kamerák a 316L rozsdamentes acélból készült, korrózióálló festékkel borított burkolattal védik az érzékeny alkatrészeket mindenféle korróziós vegyülettől. Az eszközök számos tengeri és egyéb korrozív környezetben bizonyítottak már.

 • Abszolút megfelelnek a korrózióvédelmi szabványoknak
  A Hikvision korrózióálló kamerák teljes sorozata C5-M szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a tengerparti és tengeri, magas sótartalmú területeken is használhatók.

  A Hikvision robbanásbiztos kameráit széles körben használják kőolaj-finomítókban, vegyi üzemekben, poros műhelyekben, benzinkutakon, fémgyárakban és más olyan helyeken, ahol gyúlékony folyadékok vagy gázok lehetnek jelen.

  Bővebb információ IDE kattintva

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Elmes Electronic CB32-G központ
  Olvasta már?
  Elmes Electronic CB32-G központ