A legzordabb környezetben is biztonságban a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kameráival


A legzordabb környezetben is biztonságban a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kameráival
A veszélyes és szélsőséges környezetek egyedi biztonsági kihívásokat jelentenek, különösen az olyan eszközök esetében, amelyek könnyen megsérülhetnek vagy akár tűz- és robbanásveszélynek vannak kitéve. A Hikvision a világ legzordabb környezetében is megbízhatóan védi az embereket és az eszközöket, ezért hozta létre a robbanásbiztos és korrózióálló kamerák sorozatát.

Hogyan nyújtanak védelmet a Hikvision robbanásbiztos és korrózióálló kamerái?

  • Kiválóan alkalmasak a munkahelyi balesetek megelőzésére
    Azokon a helyszíneken, ahol éghető gázok, vegyi anyagok, porok vagy más gyúlékony anyagok vannak jelen, a tűz és a robbanás állandó veszélyt jelent. Itt a hagyományos biztonsági kamerák már nem nyújtanak elegendő védelmet, hiszen egy esetleges rövidzárlat tűzhöz vagy akár robbanáshoz is vezethet. A Hikvision robbanásbiztos kamerák a lencséket és áramköröket körülölelő 3,5 mm vastag rozsdamentes acél burkolatnak köszönhetően leküzdik ezt a kihívást.

  • Teljes mértékben megfelelnek a robbanásbiztos szabványoknak
    A Hikvision robbanásbiztos kamerák minősített 304 vagy 316L rozsdamentes acélból készülnek, és teljes mértékben megfelelnek az ATEX és IECEx robbanásbiztos tanúsítványoknak.

  • Garantált védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben
    A Hikvision korrózióálló kamerák a 316L rozsdamentes acélból készült, korrózióálló festékkel borított burkolattal védik az érzékeny alkatrészeket mindenféle korróziós vegyülettől. Az eszközök számos tengeri és egyéb korrozív környezetben bizonyítottak már.

  • Abszolút megfelelnek a korrózióvédelmi szabványoknak
    A Hikvision korrózióálló kamerák teljes sorozata C5-M szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a tengerparti és tengeri, magas sótartalmú területeken is használhatók.

    A Hikvision robbanásbiztos kameráit széles körben használják kőolaj-finomítókban, vegyi üzemekben, poros műhelyekben, benzinkutakon, fémgyárakban és más olyan helyeken, ahol gyúlékony folyadékok vagy gázok lehetnek jelen.

    Bővebb információ IDE kattintva

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Az iPhone, mint céges belépőkártya
    Olvasta már?
    Az iPhone, mint céges belépőkártya