Enicom tűz- és vagyonvédelmi kommunikátorok és a Secolink legújabb riasztóközpontja


Enicom tűz- és vagyonvédelmi kommunikátorok és a Secolink legújabb riasztóközpontja
Bemutatkoznak az ENICOM tűz- és vagyonvédelmi kommunikátorok legújabb fejlesztései – mobil applikáció, távoli programozás funkció -, valamint a Secolink márka legújabb riasztóközpontja.

Az ENICOM fejlesztéseknek köszönhetően egy még sokoldalúbb termékcsaládot tudunk partnereinknek kínálni. Az applikáció segítségével könnyedén ellenőrizhetőek a telepített rendszerek állapotai – felhasználástól függően nyitás-zárás, illetve bemenetek -, használható kimenet vezérléshez, valamint számos olyan adat is megtekinthető, amely adott esetben segítheti a felhasználókat.

A programozói felület - ENICOM Tool - teljesen megújult a megszokott VB termékcsaládhoz használt Enitermhez képest és számos újdonságot tartogat, köztük minden bizonnyal az egyik legfontosabb kényelmi funkcióval, a távoli programozás lehetőségével felhőkapcsolaton keresztül.

Az idei második újdonságunk a Secolink vadonatúj” S” széria név alatt futó riasztóközpontja, melynek egyértelmű célja a telepítés és használat még könnyebbé tétele. Erre kiváló példa az immáron beépített GPRS és rádiós modul, melynek köszönhetően akár teljeskörűen működtethető rendszere külső modulok csatlakoztatása nélkül is. Hibrid rendszer lévén természetesen a vezetékes érzékelők bekötése továbbra is támogatott.

A riasztóközpont mellett további termékekkel bővült a Secolink portfoliója. Megérkezett a legújabb prémium minőségű, érintőképernyős LCD kezelő, továbbá egy vezetéknélküli víz-betörés érzékelő is, melyek szintén bemutatásra kerülnek. A korábbiak mellett a programozói felület is megújult - mely immáron a Mascad Pro névre hallgat -, és újdonságai között tudhatja a programozás lehetőségét közvetlenül az új szériás központokról, valamint a telepítői fiók által távoli programozást is.

Újdonságaink megtekinthetőek a SecuriForum kiállítás ideje alatt az L1 standon, ahol egy élő demó keretében mutatjuk be főbb funkcióit, működését.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra