SEAWING beléptető rendszer – Incedo Business PRO


SEAWING beléptető rendszer – Incedo Business PRO
A Magyarországon piacvezető SEAWING több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a beléptető rendszerek fejlesztésében, gyártásában, telepítésében és üzemeltetésében.

2016 óta a világszinten szintén piacvezető ASSA ABLOY csoport tagjaként működik társaságunk.


A korábban SiS, jelenleg Incedo Business PRO néven futó integrált biztonságtechnikai rendszerünk számos újdonsága közül szeretnénk a legfontosabbat a kiállításon az érdeklődőkkel megismertetni. Így lehetőség nyílik megtekinteni az automatizált vendégbeléptetési folyamat működését, a folyamatos gyors beléptetést arcfelismerő rendszer segítségével. Az Incedo PRO az idei évtől hivatalos Grade3-as tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek feltételeit és a követelmények teljesítésének részleteit is bemutatjuk nem csak a standon, hanem egy előadás keretében is.

A munkaidő nyilvántartó rendszerünk folyamatosan fejlődő szoftverének attraktív felülete is megtekinthető a standon. Újdonság a kapcsolódó mobil applikáció megjelenése, melynek a teszt példányát és funkcióit a kiállításon mutatjuk be először.

Az alapszíntű beléptetési feladatokra az év folyamán bevezettük a piacra az SC-550-es vezérlőnket, amely a Incedo PRO szoftverrel együttműködve kiváló alternatívát kínál az olyan helyekre, ahol nincs szükség az összetett beléptetési logikák alkalmazására, rendszerek közötti integrációra. A jelenleg futó bevezető akciók keretében a vezérlőhöz és a szoftverhez csomagban kedvező áron lehet hozzájutni az év végéig.

Szeretettel várjuk standunkon és az előadásunkon!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora