Egy hét múlva nyit a SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás és Konferencia


Egy hét múlva nyit a SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás és Konferencia
Egy hét múlva, október 4-én, reggel 9-kor nyitja kapuit a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia.

37 kiállítói standon, 950m2-en várjuk a szakmai közönséget, emellett konferencia előadásokat hallgathatnak a látogatók. A konferencia előadások témái és előadói megtekinthetők IDE kattintva.

A korábbi kiállításokon sikeres Videotechnikai Tesztpódium installáció ismét a rendezvény egyik kiemelt eleme lesz. Ennek keretében a látogatók nyolc gyártó azonos paraméterű kameraképeit minősítik, amikor is a kamerák egymás mellé telepítve, azonos látószögből, változó fényviszonyok közben mozgó objektumokat figyelnek és a kameraképek azonos típusú 4K felbontású monitorokon jelennek meg.

A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kerülje el a sorban állást, kattintson IDE és regisztráljon kényelmesen, online!

A parkolás díjmentes a Lurdy parkolóban.

Találkozzunk október 4-5-én a Lurdy Rendezvényközpontban!.
.
.
#kiállítás #biztonságikamera #riasztó #ipkamera #beléptetőrendszer #drón #csomagröntgen #okosotthon #kaputechnika #kerítésvédelem

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Elmes Electronic CB32-G központ
Olvasta már?
Elmes Electronic CB32-G központ