SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2020. március 30. 11:08

USS-SC160-T-O kézi testhőkamera a Videosec kínálatában

Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec
OET-213H-BTS1 beléptető terminál a Videosec kínálatában

Tömeges beléptetésnél testhőmérsékletet nem csak hőkamerával lehet nagy hatékonysággal mérni. Egy-egy alkalmazott megbetegedése egy cég életében már gondokat okozhat, helyettesítéseket, átütemezéseket kell szervezni.

Járványok idején a probléma fokozottabban jelentkezik, de amikor egy-egy megbetegedés komoly karantén-intézkedéseket von maga után, azaz egy megbetegedés osztályok munkavégzését béníthatja meg, a cégvezetésnek komoly anyagi érdeke fűződik hatékony szűrési megoldások bevezetéséhez.

Beléptetéskor az ajtónyitást különféle eszközökkel vezérelhetünk. Az UNV OET-213H-BTS1 terminál az ajtónyitás vezérlését arcfelismerés alapján végzi, amihez a csuklón mért testhőmérséklet alapján külön riasztási szint állítható be. Az arcfelismerő algoritmus akár 10.000 mintát is képes helyben tárolni, így biztosítva a szigetszerű önálló működést. Fényképpel vagy videóval nem megtéveszthető az arcfelismerő algoritmus. Szabványos Wiegand ki- és bemenetével más rendszerekhez is illeszthető, az RFID kártyaolvasóra más rendszerek kártyái is feltaníthatóak. A terminált telepíthetjük falra, vagy állványra. A 115cm magas EP-S31-W-NB állvány külön megvásárolható kiegészítő. Az OET-213H-BTS1 terminált paraméterezhetjük oly módon is, hogy akár nyilvános helyen alkalmazva is teljes mértékben megfeleljen a GDPR előírásoknak.


A bemutatott testhőmérséklet-ellenőrző beléptető terminálról és a többi Videosec testhőmérséklet-ellenőrzési megoldásról IDE kattintva talál bővebb információt.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában