SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

első oldal előző oldal / 104 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-11-11

Jelentkezzen Mikrotik MTCNA képzésre és ismerje meg a RouterOS szoftver alapjait

A MikroTik termékei a számítógép hálózatok bármely szegmensében megtalálhatók, alkalmazhatók. A kínálatban az eszközök széles skálája található az „egyszerű” és olcsó SOHO (otthoni, irodai és kisvállalati) kategóriájú eszközöktől a komoly nagyvállalati hálózatokat kiszolgáló routereken keresztül az ISP-k (Internet szolgáltatók) hálózatában, az Internet-felhőben használt nagy teljesítményű, az ottani adatforgalmat biztonságosan kiszolgáló Router illetve Switch típusokig.

2019-10-28

MBVE XX. Konferencia

A Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesülete 2019. november 14-15-én tartja XX. Konferenciáját, Tapolcán a Hunguest Hotel Pelionban.

2019-10-23

SecuriForum 3.0 – az intelligencia jegyében

Mi a titka a biztonságtechnikai kiállítások töretlen sikerének az internet korában? Vélhetően mindenki fel tud sorolni számtalan, fellengzős, erősen marketingízű indokot, de a megoldás sokkal egyszerűbb.

2019-10-17

Találkozott a szakma

Múlt héten, október 9-én, szerdán nyitotta meg kapuit a III. SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás és Konferencia. 38 kiállító építette és rendezte be standját vasárnaptól kezdődően és 29 előadó készítette a konferencia előadását a rendezvényre. Mindenki izgatottan a látogatókra várt.

2019-10-08

Holnap kezdünk!

A standok felépültek, a kiállítók lázasan telepítik a bemutatásra kerülő eszközöket, mindenki készül szerda reggel 9-re, amikor Ön belép a SecuriForum Kiállításra! Regisztrált már az ingyenes belépőért? Ne halogassa tovább, regisztráljon MOST!

2019-09-25

Két hét múlva indul a SecuriForum Kiállítás és Konferencia

A napi munka mellett is megéri rászánni az időt a rendezvény meglátogatására, ahol a teljes hazai biztonságtechnikai és tűzvédelmi kínálat megtekinthető. Az egész szakma ott lesz, Önnek is ott a helye! Regisztráljon MOST!

2019-09-23

PROVISION-ISR Roadshow 2019 péntekenként

A MASCO Kft. szeptember 6. és október 4. között rendezi meg az 5 állomásos előadás sorozatát, melyen a PRO-VISION CCTV rendszer mellett bemutatják a Tecnoalarm riasztó-, a Roger beléptető- és a Tecnofire tűzjelzőrendeszereket.

2019-09-23

Már most írja fel a naptárába, hogy október 2-án Alphasonic EXPO!

ÖN REGISZTRÁLT MÁR? Jöjjön el az ország egyik legnagyobb informatikai és biztonságtechnikai eseményére, mert idén is rengeteg érdekességgel és újdonsággal várjuk Önt!

2019-09-23

Commend Ipari Roadshow 2019

Mi, az SBT Protect Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy újabbnál-újabb technológiai megoldásokat mutassunk be.

2019-09-18

Már csak 20 nap a SecuriForum Kiállításig!

A rendezvény honlapján már megtekinthető az előadások és az előadók felsorolása. Válassza ki az Önt érdeklő konferencia előadásokat és e köré szervezze a kiállítás meglátogatását! Mindez Önért történik, ne hagyja ki!

első oldal előző oldal / 104 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: