SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Közbiztonság

/ 319 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2020-02-04

London megcsinálja, amit az EU betiltana

A brit fővárosban zöld utat kapott a köztéri kamerák képein élőben futtatható arcfelismerés. A rendőrség ígéri, hogy csak jóra használja a technológiát.

2019-08-12

FIRSTSigh – minden, ami egy iskola biztonságához szükséges lehet, sőt…

A Rekor Systems piacra dobta FIRSTSight márkanévvel fémjelzett, a fejlesztő által innovatív, prediktív "hírszerző" / elemző biztonsági megoldásként jellemzett, iskolák biztonságának fokozását célzó megoldását.

2018-07-02

Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt

Kalinyingrád Oroszország legnyugatibb városa, fontos kikötő Európa kapujában. És nem mellesleg a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne. Az Uniview, a világ egyik vezető videomegfigyelő gyártója szállított fejlett hálózati kamerákat a városmegfigyelő-rendszerhez, hogy megteremtsék a szórakozni vágyó szurkolók biztonságát.

2017-03-11

Tartanak a térfigyelőktől a bűnözők

Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Makó, - Csapdát állítanak a bűnözőknek, és megnyugtatják a becsületes lakosokat - a térfigyelő kameráknak köszönhetően jóval kevesebb bűncselekmény történik közterületeken. A megye településein a rendszerek bővítését tervezik.

2016-11-15

Így verekedtek össze a nehézfiúk a kecskeméti utcán

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a kecskeméti belvárosban egymásnak esnek a nehézfiúk, majd nemsokára a rendőrök is megérkeztek.

2016-09-27

Egy város, ahol egy percre sem lehet elbújni a kamerák elől

Az ország egyik legkorszerűbb térfigyelő rendszerét helyezték üzembe Kozármislenyben.

2016-03-14

Elaludt a Blahán, azonnal kifosztották, felvette a kamera

Elaludt hajnalban a Blaha Lujza téren egy buszmegállóban, egy férfi kifosztotta. Ám az esetet felvette a térfigyelő kamera, a férfit hamar elfogták.

2016-03-05

Egyre több a térfigyelő kamera a Hegyvidéken

Idén újabb térfigyelő kamerákkal bővül a 12. kerületi kamerarendszer. A Hegyvidék Önkormányzata évente 50 millió forintot fordít a hálózat bővítésére. Váczi János alpolgármester az InfoRádióban azt mondta: a kamerarendszernek köszönhetően jelentősen javult a kerület közbiztonsága.

2016-02-26

Budapest az ötödik legveszélyesebb város Európában

A Mercer a belső biztonságot, a bűnözést, a bűnüldözést és a külkapcsolatokat vizsgálta.

2016-02-17

Százmilliókat költ Kőbánya a közbiztonságra

Kőbánya önkormányzata már több éve kiemelten kezeli a közbiztonság kérdését: évente százmilliókat fordít az állampolgárok biztonságérzetének növelésére.

/ 319 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: