SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Közbiztonság

/ 319 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2019-08-12

FIRSTSigh – minden, ami egy iskola biztonságához szükséges lehet, sőt…

A Rekor Systems piacra dobta FIRSTSight márkanévvel fémjelzett, a fejlesztő által innovatív, prediktív "hírszerző" / elemző biztonsági megoldásként jellemzett, iskolák biztonságának fokozását célzó megoldását.

2018-07-02

Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt

Kalinyingrád Oroszország legnyugatibb városa, fontos kikötő Európa kapujában. És nem mellesleg a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne. Az Uniview, a világ egyik vezető videomegfigyelő gyártója szállított fejlett hálózati kamerákat a városmegfigyelő-rendszerhez, hogy megteremtsék a szórakozni vágyó szurkolók biztonságát.

2017-03-11

Tartanak a térfigyelőktől a bűnözők

Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Makó, - Csapdát állítanak a bűnözőknek, és megnyugtatják a becsületes lakosokat - a térfigyelő kameráknak köszönhetően jóval kevesebb bűncselekmény történik közterületeken. A megye településein a rendszerek bővítését tervezik.

2016-11-15

Így verekedtek össze a nehézfiúk a kecskeméti utcán

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a kecskeméti belvárosban egymásnak esnek a nehézfiúk, majd nemsokára a rendőrök is megérkeztek.

2016-09-27

Egy város, ahol egy percre sem lehet elbújni a kamerák elől

Az ország egyik legkorszerűbb térfigyelő rendszerét helyezték üzembe Kozármislenyben.

2016-03-14

Elaludt a Blahán, azonnal kifosztották, felvette a kamera

Elaludt hajnalban a Blaha Lujza téren egy buszmegállóban, egy férfi kifosztotta. Ám az esetet felvette a térfigyelő kamera, a férfit hamar elfogták.

2016-03-05

Egyre több a térfigyelő kamera a Hegyvidéken

Idén újabb térfigyelő kamerákkal bővül a 12. kerületi kamerarendszer. A Hegyvidék Önkormányzata évente 50 millió forintot fordít a hálózat bővítésére. Váczi János alpolgármester az InfoRádióban azt mondta: a kamerarendszernek köszönhetően jelentősen javult a kerület közbiztonsága.

2016-02-26

Budapest az ötödik legveszélyesebb város Európában

A Mercer a belső biztonságot, a bűnözést, a bűnüldözést és a külkapcsolatokat vizsgálta.

2016-02-17

Százmilliókat költ Kőbánya a közbiztonságra

Kőbánya önkormányzata már több éve kiemelten kezeli a közbiztonság kérdését: évente százmilliókat fordít az állampolgárok biztonságérzetének növelésére.

2016-02-03

Testszkennerrel ismerkedik az Országgyűlési Őrség

A kísérleti jelleggel üzemeltetett testszkenner működését mutatják be a Parlament XVII-es kapujánál 2016. február 3-án.

/ 319 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.