SecuriFocus.com
Biztonságvédelmi szakportál

Hírek | Közbiztonság

/ 318 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

2017-03-11

Tartanak a térfigyelőktől a bűnözők

Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Makó, - Csapdát állítanak a bűnözőknek, és megnyugtatják a becsületes lakosokat - a térfigyelő kameráknak köszönhetően jóval kevesebb bűncselekmény történik közterületeken. A megye településein a rendszerek bővítését tervezik.

2016-11-15

Így verekedtek össze a nehézfiúk a kecskeméti utcán

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a kecskeméti belvárosban egymásnak esnek a nehézfiúk, majd nemsokára a rendőrök is megérkeztek.

2016-09-27

Egy város, ahol egy percre sem lehet elbújni a kamerák elől

Az ország egyik legkorszerűbb térfigyelő rendszerét helyezték üzembe Kozármislenyben.

2016-03-14

Elaludt a Blahán, azonnal kifosztották, felvette a kamera

Elaludt hajnalban a Blaha Lujza téren egy buszmegállóban, egy férfi kifosztotta. Ám az esetet felvette a térfigyelő kamera, a férfit hamar elfogták.

2016-03-05

Egyre több a térfigyelő kamera a Hegyvidéken

Idén újabb térfigyelő kamerákkal bővül a 12. kerületi kamerarendszer. A Hegyvidék Önkormányzata évente 50 millió forintot fordít a hálózat bővítésére. Váczi János alpolgármester az InfoRádióban azt mondta: a kamerarendszernek köszönhetően jelentősen javult a kerület közbiztonsága.

2016-02-26

Budapest az ötödik legveszélyesebb város Európában

A Mercer a belső biztonságot, a bűnözést, a bűnüldözést és a külkapcsolatokat vizsgálta.

2016-02-17

Százmilliókat költ Kőbánya a közbiztonságra

Kőbánya önkormányzata már több éve kiemelten kezeli a közbiztonság kérdését: évente százmilliókat fordít az állampolgárok biztonságérzetének növelésére.

2016-02-03

Testszkennerrel ismerkedik az Országgyűlési Őrség

A kísérleti jelleggel üzemeltetett testszkenner működését mutatják be a Parlament XVII-es kapujánál 2016. február 3-án.

2016-01-26

Kamerák lesik az utasokat a Combinókon

Forgalomba állt az első két olyan Siemens Combino villamos, amelyeken telepítették a Futár utastájékoztató rendszert, valamint a fedélzeti térfigyelő kamerákat.

2016-01-13

Biztonsági bejárás a ZTE-stadionban

A zalaegerszegi katasztrófavédelmi kirendeltség biztonsági bejárást hajtott végre a megyeszékhely labdarúgó-stadionjában.

/ 318 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

C++ SZOFTVER-FEJLESZTŐ MÉRNÖK SZÉKESFEHÉRVÁR - ARH Zrt.

RÓLUNK: Megbízható, évtizedek óta működő, az innováció által folyamatosan fejlődő középvállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszáló feladatkörök, profi igényesség és barátságos légkör jellemez minket, ahol lehetőséged van a saját karriered építésére. Fejlődőképes, önállóan és felelősségteljesen dolgozni tudó jelentkezőnek stabil, hosszú távú, jól fizető állást kínálunk. Munkatársainknak kiegyensúlyozott, színvonalas munkakörülményeket biztosítunk. Csapatunk tagjait megbecsüljük, a szakértelmet és a teljesítményt elismerjük – mind erkölcsileg, mind anyagilag.