VILLBAU Biztonságtechnika Kft


1182 Budapest, Üllői út 611.
Tel: (1) 297 5125
Email: mail@villbau.com
Honlap: www.villbau.com
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

A VILLBAU Biztonságtechnika jogelődje 1986-ban került megalapításra. A társaság az 1980-as évek második felében még erős- és gyengeáramú rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozott. Az 1990-es évek elején – a fokozódó piaci igények miatt – a biztonságtechnika vált a fő tevékenységünkké. Az első időkben még főleg behatolásjelző rendszerek tervezésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkoztunk. Ezután a következő lépcsőket a különböző biztonságtechnikai eszközök kereskedelme, majd gyártása jelentette. Saját eszközeink közül először a hálózati transzformátorok és a tápegységek kerültek sorozatgyártásra, majd a magyar és nemzetközi piaci igényeknek is megfelelő hangjelző családot fejlesztettünk ki SOLO márkanéven.

A közbiztonság általános romlása és a magyar telefonhálózat minőségi fejlődése, ideális környezetet biztosított a távfelügyeleti rendszerek és szolgálatok megalakulásához. Az előírásoknak megfelelő digitális telefonfelvevő egység és a hozzá kapcsolódó szoftver fejlesztése és gyártása volt a következő jelentős állomás tevékenységünk során. Az ENIGMA vevők és az ALARM SyS felügyeleti program az elmúlt 25 évben bizonyította, hogy megkerülhetetlen szereplői lettünk ennek a témakörnek. Az évek alatt a fogyasztói igényeknek és a műszaki követelményeknek megfelelően, mindkét rendszert továbbfejlesztettük. A távfelügyeleti vevők, az ENIGMA II / IP2 és az új felügyeleti szoftver, az ALARM COMMANDER töretlen sikernek örvend nemcsak hazánkban, hanem világszerte. Fejlesztéseink nem csak a felügyeleti oldalra koncentrálódtak, hanem a jelzéseket biztosító kommunikátorokra is. Korábban a UHF rádióink VBRC néven váltak ismertté, de az utóbbi időben az IP alapú átjelzés elérhetősége teljesen átvette a szerepét, legyen szó akár vezeték vagy mobil internetről. Az univerzális VBIP / VBG / VBIP-G kommunikátorok, illetve az új, EN 54-21 minősítéssel rendelkező ENICOM átjelző család jelentik a cégünk által nyújtott minőséget és megbízhatóságot.

A litván SECOLINK behatolásjelző központok, és az izraeli GSN érzékelők magyarországi nagykereskedelmét 2010-ben kezdtük el. Az értékesítést közel egy éves tesztelési és előkészítési folyamat előzte meg, hogy ezeknél a termékeknél is tudjuk biztosítani a már megszokott VILLBAU minőséget és műszaki támogatást. Mindkét gyártó nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre és ez biztosítja, hogy korszerű és megbízható eszközökhöz jutnak vásárlóink.

A cég pénzügyi helyzete stabil, korrekt és pontos partnerei vagyunk mind beszállítóinknak, mind vevőinknek. Tevékenységünkkel tisztes helyet vívtunk ki magunknak a hazai, az export kereskedelmi hálózatunknak köszönhetően a nemzetközi biztonságtechnikai piacon is.

Tevékenységi területeink:
 •  távfelügyeleti rendszerek fejlesztése, gyártása, nagykereskedelme
 •  betörésvédelmi, behatolásjelző és riasztó rendszerek disztribúciója, nagykereskedelme


 • >> Tovább a cég honlapjára

  Tevékenységi területei:


  Forgalmazott márkái:

  Enigma
  SECOLink
  Solo

  Terméktárban található termékei:


  Kapcsolódó hírek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Assa Abloy DC630G
  Olvasta már?
  Assa Abloy DC630G