Az Ajax riasztórendszer már 12V-ról is üzemeltethető


Az Ajax riasztórendszer már 12V-ról is üzemeltethető
Az Ajax 12V PSU segítségével kisfeszültségről is üzemeltethető az Ajax riasztórendszer. A 12V-os tápegységgel az Ajax riasztórendszer lakókocsikba, teherautókba, hajókba és minden olyan helyre telepíthető, ahol nem elérhető a 230V.

Ha nincs áramellátás, akkor akkumulátorról is üzemeltethető az Ajax riasztórendszer. Egy 12V 40Ah akkumulátorról, akár 1200 órán keresztül is üzemeltethető a riasztó.

Kompatibilitás
A 12V PSU kompatibilis a Hub, Hub Plus, Hub 2 központokkal és a Rex hatótávolság növelővel, így korlátozások nélkül ugyan úgy üzemeltethető az Ajax riasztórendszer, mintha 230V-ról működtetnénk.

A 12V-os tápegység beépítése nagyon egyszerű, csak ki kell cserélni a gyárilag beépített 230V-os tápegységet.

Hogyan kell kicserélni a tápegységet?
Ebben a videóban megmutatjuk!

Lakókocsi
Az Ajax megvédi az otthonát még akkor is, ha az kerekeken gurul. A 12V PSU segítségével a Hub tápellátása egy szivargyújtóról is megoldható, így a riasztórendszer mindig a családdal tart.


Hajó
Csatlakoztassa a Hub-ot egy akkumulátorhoz és helyezzen bele egy SIM kártyát, hogy mindig tudja mi történik a hajójával a kikötőben.


Raktár
Azokat az épületeket is megvédi az Ajax, ahol nincs áramellátás. Csatlakoztassa a Hub-ot egy 12V-os akkumulátorhoz és ki is építhető a teljes riasztórendszer.







Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai