AxxonSoft - Viselkedés elemzés


AxxonSoft - Viselkedés elemzés
Derítse fel a potenciálisan veszélyes helyzeteket konkrét emberi testtartások érzékelésével.

Csontváz elemzés
A digitális csontváz a testet egymástól különálló részekre osztja fel. A rendszer azonosítja a testrészek helyzetét a különböző testtartások felismerése érdekében.



Fokozza a rendészeti intézmények, iskolák, repülőterek, bankok, kereskedelmi létesítmények vagy irodaépületek biztonságát.

Társadalmi távolságtartás érzékelés
Bizonyos helyzetekben szükség lehet a társadalmi távolságtartás monitorozására. Az előírt minimális távolság betartása kiemelt fontosságú a jelenlegi helyzetben, különösen olyan helyeken, mint a határátkelők, rendőrségi létesítmények, kiskereskedelmi üzletek, laboratóriumok vagy kórházak.
Ha az előírt minimális távolságot nem tartják be, az AxxonSoft AI alapú érzékelője azonnal riasztást küld az üzemeltetőnek, biztosítva, hogy ne hagyjanak ki azonnali figyelmet igénylő kérdéseket.



Ideális megoldás többek között kereskedelmi létesítmények támogatására.

Fegyveres rablás észlelése:
Felismeri a klasszikus fegyveres rablás helyzetét, amikor egy ember a karját maga előtt kinyújtja, míg a többiek gyorsan a fejük felé emelik a karjukat. Figyelmeztesse a hatóságokat a fenyegetésre, amint az bekövetkezik, anélkül, hogy az ártatlan embereket további kockázatnak tenné ki.




Ideális megoldás bankok, pénztárak és benzinkutak biztonságának a növelésére.

Guggoló személy észlelése
Biztosítson korai figyelmeztetést a központosított videómegfigyelő rendszer számára. Felismerheti a gyanús guggolást vagy mászást a bankautomata közelében, ami lehet egy kísérlet az automata védelmi rendszerének szabotálására, vagy akár robbanóanyag elhelyezésére. Figyelmeztesse a biztonsági személyzetet, hogy tegyenek proaktív lépéseket mielőtt készpénzt lopnak a bankautomatából.



Ideális megoldás a bankautomaták fokozott védelmére.

Elesett személy észlelése

Érzékeli a hosszabb ideig a földön fekvő embereket, ezáltal Használjon nagy felbontású hőkamerákat, amelyek segítenek egyértelműen megjeleníteni az egyén pontos helyét és helyzetét, még a teljes sötétségben is.



Ideális megoldás a kórházak, az idősotthonok és az otthoni gondozás támogatására.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka