NEC végzett az első helyen


NEC végzett az első helyen
99.59%-os pozitív azonosítási hatékonysággal első helyen végzett a japán NEC az amerikai (USA) Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet (NIST) 500 000-es mintán végzett, mindkét szemet vizsgáló tesztjén – a cég állítása szerint.

Az ún. IREX 10 teszten 7 fejlesztő 9 algoritmusát tette próbára az amerikai intézet, vizsgálva azok hatékonyságát egy és két szemre egyaránt. Az egyszemes tesztelés vonatkozásában a litván Neurotechnology megoldása „léphetett” a képzeletbeli dobogó csúcsára. Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásának csúcsra járatásán dolgozott a japán cég annak érdekében, hogy még rossz képminőség mellett is magas hatékonysággal működhessenek megoldásai. Jelenlegi kutatásai olyan multimodális (írisz és arcazonosító) technológia kidolgozására irányulnak, mely nem igényel „statikus testtartást” a vizsgált alanytól, séta közben is képes lesz mindkét jellemző leolvasására – legalább is a cég tervei szerint.

Forrás: NEC
Tagek: biometria

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad
Olvasta már?
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad