Az AX PRO Hibrid riasztóközpontot tanulmányoztuk a RIEL-nél


Az AX PRO Hibrid riasztóközpontot tanulmányoztuk a RIEL-nél
Az újonnan megjelent hibrid megoldással a Hikvision AX PRO rendszer a felnőttkorba lépett. Akár új riasztóközpontot szeretnénk telepíteni, akár a meglévő rendszert kívánjuk frissíteni, semmiképpen sem hagyhatjuk figyelmen kívül a HIBRID AX PRO nyújtotta lehetőségeket.

A RIEL Központban mérnökeink alaposan megvizsgálták a Hikvision újdonságát, és a DS-PWA96-M2H-WE HYBRID AXPRO tesztelése során a következő következtetéseket vonták le:
 • Rendkívül költséghatékony, hiszen nem szükséges a meglévő rendszerünket teljes egészében lecserélni,      mert a már meglévő vezetékes érzékelők kiválóan integrálhatók az AX PRO rendszerbe.
 • Könnyen kezelhető a HikConnect applikációban, a távoli rendszerüzemeltetést és karbantartást pedig a      Hik-ProConnect felhőszolgáltatás teszi teljessé.
 • Áramkimaradás esetén akár 36 órán keresztül üzemképes a 7 amperórás akkumulátor befogadását lehetővé      tevő nagyobb méretű, műanyag, szabotázsvédett doboznak köszönhetően.
 • Fontos, hogy amennyiben kezelőt is szeretnénk használni, úgy a Hikvision vezeték nélküli eszközét kell      választanunk!
 • Az AX PRO Hibrid riasztóközpontot tehát jól használható, könnyen programozható. A vezetékes kezelő és telefonvonal kimenet hiányától eltekintve kisebb rendszerek átalakítására megfelelő. További részleteket a tesztelés folyamatáról, illetve hasznos tippeket a telepítéshez a RIEL blog oldalán itt olvashatsz.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Accessium Integrator Partner – BME Ipar 4.0 Technológiai Központ
  Olvasta már?
  Accessium Integrator Partner – BME Ipar 4.0 Technológiai Központ