Hanwha Techwin és AMG együttműködés


Hanwha Techwin és AMG együttműködés
A Hanwha Techwin Europe és az AMG Systems együttműködési megállapodást kötött, melynek értelmében a PoE piac egyik meghatározó gyártója a Hanwha Techwin és jelentősebb európai partnerei igényei alapján módosított termékkínálatot hoz létre.

A publikus specifikációk szerint, a „Techwin-specifikus” portfolió működési hőmérséklet tartománya -40 °C és +75 °C között lesz; támogatják a 100Mb és 1Gb Ethernet csatlakozást és 15W, 30W vagy 60/90W teljesítmény felvételét 1 vagy 2 porton keresztül. Az AMG termékek jelentős felhasználói konfigurációs igény nélkül is üzembe helyezhetők, biztosítva a gyors telepíthetőséget. Ma már nem szükséges hangsúlyozni a PoE előnyeit, s egyre dominánsabb szerepet tölt be a video-biztonságtechnika világában. Az új termékek egyediségét a kihívást jelentő környezeti körülményekkel szemben ellenállóképessége jelenti – mint azt a cég illetékese kifejtette.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek: POE

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
MAGNETIC beléptető rendszerek
Olvasta már?
MAGNETIC beléptető rendszerek