Okos-épületekhez fejlesztett hibrid kábelcsaládot a Belden


Okos-épületekhez fejlesztett hibrid kábelcsaládot a Belden
A magyar (biztonságtechnikai) piacon leginkább hálózati kábeleiről ismert Belden piacra dobta az USA szabványügyi hivatala legfrissebb előírásainak (NEC Class 4) is megfelelő, okos-épületek ún. hiba-kezelt energiaellátórendszereihez (FMPS) szánt hibrid kábelcsaládját.

A cég elmondása szerint, ők dobták piacra az első UL tanúsított Class 4 kábelt, melyhez most csatlakoznak – szintén az említett tanúsítással rendelkező – hibrid (réz-üvegszál), nagytávolságú adat- és energiatovábbítást egyaránt biztosító „testvérei”. A Belden illetékese szerint, az új kábel telepítése jelentős extra szakértelmet nem kíván, így azon entitások, melyek már telepítettek hálózati / PoE rendszereket, probléma nélkül lehetnek képesek az új termékcsaláddal dolgozni. Az FMPS 20-szor akkor árammennyiséget képes továbbítani 100 méteren, mégis hasonló biztonsági szinten, mint a PoE, így az AC biztonságos alternatívája lehet – legalább is a Belden szerint.

Forrás: Belden

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora