Rendszám felismerés sorompós beléptetéshez, közutakon és autópályákon történő beazonosításhoz


Rendszám felismerés sorompós beléptetéshez, közutakon és autópályákon történő beazonosításhoz
GeoVision rendszámfelismerő rendszerünk széleskörű felhasználást biztosít szinte minden területen. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, valamint autópályán történő rendszámfelismerés. Vagy akár térfigyelő rendszerekbe való integrálás. A magyar rendszámok felismerése mellett a külföldi rendszámok azonosítása esetén is nagyfokú pontosságra képes, nappal és éjszaka egyaránt.

PC alapú rögzítő + GV LPR IP kamera
IP alapú rendszámfelismerés. Minden megoldásra tudunk IP LPR kamerát biztosítani. Legyen az álló vagy 200km/h-val haladó gépjármű rendszámának felismerése. A rendszer működéséhez elengedhetetlen a PC alapú rögzítő szervergép, valamint a rendszámfelismeréshez tartozó licensz kulcs megléte.

GV LPR1200 All-in-One IP kamera
IP kamera, avagy az önálló célhardver, melyet arra terveztek, hogy PC nélkül is felismerje a fényvisszaverős rendszámtáblákat, még nagy sebességgel elhaladó járművek esetében is. Olyan rendszerekhez ajánljuk, ahol a magas szintű, gyors és precíz rendszámfelismerés az elvárt követelmény. Illetve, ahol nincs lehetőség PC elhelyezésére. Önállóan képes felismerésre, azonosításra vagy akár sorompók, kapuk nyitására is.



GeoVision legfőbb erénye a komplexitás
A termékpalettánkról számos összeállítás megoldható, legyen az sorompós, ujjnyomatos, arcfelismeréses beléptetés, munkaidő-nyilvántartás, vezeték nélküli adatátvitel, rendszámfelismerés vagy akár ezeknek a kombinációja.

GeoVision ASManager kezelő szoftver
Az ASManager egy kezelő szoftver a rendszámfelismeréshez GeoVision IP kamera kompatibilitással, valamint beléptető rendszerekhez.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani